Herkesin çok konuştuğu dizi final tarihini açıkladı!

Herkesin çok konuştuğu dizi final tarihini açıkladı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ekranların soluksuz devam eden dizisi Arka Sokaklar sezon finaline yaklaştı. İşte Arka Sokaklar dizisinin final tarihi

Kanal D'de 8. sezonuyla ekrana gelen Arka Sokaklar nbsp;sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Cumartesi akşamları yayınlanan Arka Sokaklar, yeni sezona çok sayıda yeni oyuncuyla başlamıştı. Rıza Baba ve ekibi 28 Haziran'da 336. bölümüyle nbsp;sezon finali yapacak. Sürpriz bir nbsp;sezon finali yapacak olan nbsp;dizi yeni sezona ise değişik kadroyla girecek. Arka Sokaklar'a yeni sezonda yeni oyuncuların da katılacağı öğrenildi. Arka Sokaklar Eylül ayında 9. sezonuyla yeniden Kanal D ekranlarında olacak.


ARKA SOKAKLAR DİZİSİ
Arka Sokaklar, Kanal D'de yayınlanan polisiye dizi. İstanbul sokaklarında suçluların peşinde koşan bir ekibin sıradışı maceraları ve aile yaşamları konu alınıyor. Dizi, 8. sezonda Cumartesi günleri yayınlanmaktadır. Aynı zamanda tekrarları Kanal D ve Max Smart'da yayınlanmaktadır.


oyuncuları
Oyuncu AdıKarakteriBölüm SayısıRolü Hakkında
Zafer ErginRıza Soylu1-İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube'de emniyet amiri. Ekibin lideri, çimentosu, babası. Sezgileri, iradesi ve tecrübesiyle kendini mesleğine, ailesine, hayata adamış bir adam.
Özgür OzanHüsnü Çoban1 -Ekibin Rıza Baba'yla birlikte en eskisi. İstanbul pahalılığında beş çocuğu ve karısını tek polis maaşıyla geçindirmeye çalışıyor ve bunu zor da olsa başarıyor. Ekibin gülümseyen-gülümseten yüzü. Başına gelen türlü aksiliklerden yılmayan, insani sıcaklığını asla kaybetmeyen bir 'yurdum insanı'.
Şevket ÇoruhMesut Güneri1 -Özel ekibin komiserlerinden. 90'lı yıllarda doğuda Özel Harekat'ta görev almış. Bu görevden kalma travmalarla dönmüş İstanbul'a. Oğlu Tunç'u neredeyse tek başına büyütmüş-büyütmekte. İşinde de özel hayatındada sert sivri. Ama aile içinde, yani ekipte, sevilen sayılan bir 'ağabey'.
Berk OktaySinan Bahadır126-250-Ekibin hızlı-yakışıklı komiserlerinden. İşinde hırslı ve sertlikten kaçınmayan bir genç adam. Elif'le yaşadığı fırtınalı ilişki evlilikle sonuçlanacakken sarsılmış, her şeyden vazgeçtiği bir anda ekip onu yalnız bırakmamış ve kolundan tutup mesleğe-hayata geri döndürmüş. Mecburi şark görevinden dolayı Diyarbakır (il) İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Birimine tayini çıkar. Nişanlısını Evleneceği gün kaybetti. Ekibe döndüğünde Narkotik konusunda uzman bir polis olacak. Ekip sayesinde ayakta durmuş. Acısıyla barışmayı öğrenmiş bu sayede hayata dönmüştür. Nişanlısının ölüp ölmediği meçhul olmakla beraber. Döneceği bölüm belli değildir. Ayrıca karakter 282. bölüm ile 294.bölüm arası figüran karakter olmuştur.Geldikten bir süre sonra girdiği bir çatışmada ağır yaralanır.Sonrasında iç kanama başlamasıyla beraber kana ihtiyaç duyulur.Kan grubu 0 RH+ Sinan'a Hüsnü'nün kan vermesi sonucu kurtulur.
Çağla Kubat nbsp; nbsp; nbsp;Elif Doğan Bahadır126-209/250-Özel ekibe sonradan katılan bir komiser. Sinan'ın ekip aşkı/nişanlısı Sinan ile evleneceği gün bıçaklanarak diziden çıkarıldı. Eylül'ün öz annesi. 209.bölümde bıçaklanarak diziden çıkartılması sonucu 250.bölüme kadar flasback görüntüleri ile oynaması sonucu tam olarak 250. bölümde diziden ayrılmıştır. Ölüp ölmediği meçhuldur. Ayrıca karakter 282. bölüm ile 294. bölüm arası figüran karakter olmuştur.
Uğur Pektaş nbsp; nbsp;Murat Ateş nbsp; nbsp;1-125-173-Özel ekibimizin hızlı komiserlerinden. Mesleğe neredeyse Rıza Baba'nın elinde başlamış. Hayatının her aşamasına mesleği ve ekip arkadaşları var, burada sevmiş–evlenmiş-baba olmuş-ayrılmış. Ama aileden hiç kopmamış. İşinde hırslı, başarılı. Sakin gibi dursa da patlaması bela. 292. bölümde çok sevdiği karısı Zeynep'in hayatını kayıp etmesi sonucu ekipten bir süre izin alıp ayrılır. Karısının ölümünden sonra kalbini aşka kapayıp tek aşkı oğlu Ömer'e bağlanır. Ömer'in babası. Zeynep'ten sonra Leyla ile yakinlasir.
İlker İnanoğluEngin Balkan44-172-210-214)Başkomiser. Daha önce Amerika büyükelçiliğinde koruma müdürü olarak görev yapmış daha sonra ekibe katılmıştır. Madrid büyükelçiliğinden ekibe dönmüş; ancak ardından gizli görevle Moskova'ya gitmiştir.
Alp KorkmazAli Akdoğan1-156-175-Ekibin en genci, komiser. Asıl görevi keskin nişancılık. Rıza Baba'nın kızı Pınar'la evli. Ekibin elinde büyüyen ve hayata atılan cesur, duyarlı genç bir adam. Efe'nin babası
Özlem Çınar nbsp; nbsp;Aylin Aydın1 -Ekibin kemik kadrosunda. Bir dönem operasyonlara katıldıysa da genellikle masa başında teknik takiple ilgilenir.
Gülcan ArslanLeyla Candaş294-Özel ekibe sonradan katılan bir komiser.Cinayet konusunda uzman. Murat'a aşıktır.
Gizem SoysaldıMuazzez Kaplan294-Özel ekibe sonradan katılan bir komiser.Bomba imha konusunda uzman .
Gamze ÖzçelikZeynep Ateş/Zeynep Akyüz1-125-210-292/293Çocukluğundan beri başka bir meslek başka bir hayat istememiş, şehit polis memuru babasının izinden gitmiş ve polis olmuş. Trafik Şube'deki görevinden özel ekibe geçişiyle hayatı tamamen değişmiş. Murat'la da burada tanışmış, aşkları böylelikle başlamış. Evlilik ve çocuktan sonra bir süreliğine yurt dışı görevde bulunsa da dönüp dolaşıp İstanbul sokaklarına ve ailesi gibi sevdiği insanların yanına-ekibe geri dönmüş .Yener Tarafından vurulması sonucu 292. bölümde Kulağından kan gelmesi ile beraber beyin kanaması geçirmesi sonucu şehit oldu.Asıl 292. bölümde ayrılmasıyla tam Olarak 293.bölümde diziden ayrılmıştır.
Zeynep BeşerlerMelek Serter168-293-Narkotik Şube'den özel ekibe transfer olan Melek, ekibe son katılan komiserdir. Başından bir evlilik geçmiştir, Şirin isminde bir kızı vardır. Kızıyla birlikte yaşıyor. Uzun süre boğuştuğu zorlukların ardından ekibe ve yeni görevine alışması, Melek'in de hayatını değiştirmiş. 293.Bölüm'de Kayseri'ye Tayini çıkar. 315.bölümünde konuk oyuncu olarak katılıyor
Figen EvrenSuat Çoban1 -Hüsnü'nün eşi.
Hülya Çelik KalebayırAyla Soylu251-Rıza'nın eşi. Ayla Karakterinin 2.Cisidir. Birincisi Filiz Taçbaş(1-250)
İpek YaylacıoğluPınar Soylu Akdoğan126 -Rıza'nın kızı ve Ali'nin eşi.(Pınar Karakterinin üçüncüsüdür. Birincisi Pınar Aydın.1-86) İkincisi Sitare Bilge.86-125
Onur Bay nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; Tekin Çoban1-Hüsnü'nün ortanca Oğlu.
Furkan GökselMetin Çoban1-Hüsnü'nün büyük oğlu.
Yüsra Geyik nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; Zeliha Çoban1-Hüsnü'nün büyük kızı.
Manolya AşıkŞule Çoban210-Hüsnü'nün küçük kızı.Şule karakterinin ikincisidir .birincisi Özge Özbütün. 1-209)
Kerimhan DumanTunç Güneri1 -Mesut'un oğlu.
İlker YiğenYavuz Ateş1 -Doktor. Murat'ın kardeşi.
Ege BarutçuÖmer Ateş210-Murat'ın Zeynep'ten doğma oğludur.293.bölümde.annesini kaybetmesi sonucu babası ve amcası tarafından bakılacaktır.Annesinin gözünün önünde ölmesi sonucu annesinin ölümünden çok etkilenir. Annesi gibi Sarışın Babası gibi tarzandır. 6-7 yaşlarındadır.
Beren GökyıldızEylül Bahadır /Selin Demirel ?-Elif'in Sinan'dan olma Sinan'ın ise Elif'ten doğma müşterek kızları.İlk göründüğünde 4- 5 yaşında olacaktır.Babasına çok benzeyen Eylül Kumral Siyah saçlı-Kahverengi gözlüdür.).Annesi Elif'in gizli göreve çıkması sonucu Yalova'da Komiser Barış ve Rıfat Hızaloğlu tarafından bir aileye evlatlık verilmesi sonucu o ailenin onu büyüten ailesi olduğunu bilerek yetiştirilir.Manevi babasını sevmesine rağmen babasının dedesine düşkün olması gibi babasını daha çok seviyor ve 2 yaşından sonra kalbinde anne baba hasreti taşıyan bir çocuk. Annesi gibi Şirin,Cesur,Atak olduğu gibi kayısıya alerjisi vardır.Sima olarak babasına benzemektedir. Babası gibi 2 kere hapşurur, inatçıdır, iğneye, fobisi vardır. İlerleyen bölümlerde annesi ile ortaya çıkacaktır.Ayrıca Eylül'ün annesi ile babası arasındaki bağ geçmişte Sinan'ın Elif'e taktığı onunsa kızları doğduğunda taktığı resimli kolyedir. Karakteri Beren Gökyıldız'ın canlandırması bekleniyor.(Bu bilgi kesin değildir).
Nazlı TosunoğluNazike138-Suat'ın teyzesi.
Mustafa Efe GünayHaydar Berk Çoban126-Hüsnü'nün Küçük Oğlu.4.5-yaşındadır.
Kaan UsluRıza Efe Akdoğan264-Ali ve Pınar'ın oğlu Rıza'nın torunu.4-yaşındadır. Efe karakterinin ikincisidir. Birincisi Muhammet Ege Yaşa (175-263)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...