HDP yürüyüşe geçti! O il karıştı...

HDP yürüyüşe geçti! O il karıştı...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

1 Mayıs işçi bayramı etkinliğine katılmak isteyen HDP'liler ve bir grup arasında çıkan tartışma sonrası ortalık karıştı. Zonguldak'ta da gerginlik yaşandı

1 Mayıs işçi bayramı etkinliğine katılmak isteyen HDP'liler ve bir grup arasında çıkan tartışma sonrası ortalık karıştı. Zonguldak'ta da gerginlik yaşandı.. Trabzon' da 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinliğine katılmak isteyen HDP' liler ile bir gurup arasında başlayan sözlü atışma gerginliğe yol açtı.Grup yürüyüş yapan HDP' lilere pet şişe ve taşlarla saldırınca nbsp;olaya polis müdahale etti. HDP' lilerin afişleri ile pankartları yakıldı. Türk bayrağı açan grup ise nbsp;" Burası Trabzon buradan çıkış yok, Ne mutlu Türküm diyene " sloganları attı. Polis olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken karşıt görüşlü grup üyelerini otobüslere bindirerek olay yerinden uzaklaştırdı. Olayla 1 gazeteci atılan taşlar nedeniyle kafasından yaralandı.

HDP yürüyüşe geçti! O il karıştı...

HDP yürüyüşe geçti! O il karıştı...

Zonguldak'ta 1 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen yürüyüşte çevrede bulunan vatandaşlar ile HDP korteji arasında, Türk bayrağı tartışması yaşandı. Zonguldak'ta Türk - İş tarafından düzenlenen ve yaklaşık 40 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinliğinde, HDP'nin kortejinde Türk bayrağı olmaması sebebiyle çevrede bulunan vatandaşlar ıslıklarla HDP'lilere tepki gösterdi. Vatandaşların "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganlarına HDP'liler "Faşizme karşı omuz omuza" sloganıyla cevap verdi. Kısa süreli gerginlik polisin araya girmesiyle sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...