Hangi illere elektirik veriliyor! Elektrikler geldi mi?

Hangi illere elektirik veriliyor! Elektrikler geldi mi?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türkiye'nin bir çok ilinde görülen elektrik kesintisi hayatı felç etmişti. Şu sıralar bazı illerin elektirikleri geldi. Elektrikler geldi mi, işte o iller.

Türkiye'nin gündemi elektirk kesintisi haberi ile sallandı. Elektrikler neredeyse yurdun tamamında kesildi. Konuya dair Enerji Bakanı ve Başbakan Davutoğlu'ndan açıklamalarda geldi. Öte yandan şu sıralarda bazı illere elektrik verildiği haberleri öğrenildi. İşte elektirklerin verildiği o iller...Edirne, Trabzon, Tekirdağ, Samsun ve Erzurum'a elektrik verilmeye başladı.Saat 10.36 itibariyle ülke genelinde yaşanan elektrik kesintileri giderilmeye başladı. Saat 11.45 itibariyle Edirne, Trabzon, Tekirdağ, Samsun ve Erzurum'a elektrik veriliyor.
BEDAŞ: İstanbul'a yarım saat içinde elektrik verilecek. Açıklamanın ardından bazı semtlere elektrik verilmeye başlandı...Türkiye'de hayatı bir anda felç eden birçok ilde meydana gelen elektrik kesintileri ile ilgili Boğaziçi Elektrik Dağıtım (BEDAŞ) şirketinden bir açıklama geldi. Açıklamada İstanbul'a yarım saat içinde elektrik verileceği belirtildi. Bu arada İstanbul'un bazı semtlerine elektik verilmeye başlandı. İstanbul dışında Edirne, Trabzon, Rize ve Giresun illerine 12.20 den itibaren elektrik verilmeye başlandı...
Enerji Bakanlığı yetkilileri, Türkiye genelindeki elektrik kesintileri için '15 yıldır böyle bir şey yaşanmadı' açıklamasını yaptı.Türkiye genelinde meydana gelen elektrik kesintisi pekçok alanda hayatı olumsuz etkiliyor. Metro sefelerindeki ulaşımdan hastanelere, bankalarda trafik lambalarına kadar çok büyük sıkıntı var. Konuya dair Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yetkililerinden son dakika açıklaması geldi. Yetkililer, 15 yıldan beri ilk kez böyle ülke genelinde elektrik kesintisi olduğunu söylediler. Yetkililer, "Otoyol olarak tabir edilen büyük hatlarda sıkıntı var. Kesintinin nedeni araştırılıyor. İlk izlenimler arızanın Ege bölgesi kaynaklı olabileceğini ortaya koyuyor. Arızanın giderilmesi için bütün olanaklar seferber edildi" dediler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...