Hande Doğandemir ve Okan Yalabık o teklifleri bakın neden geri çevirdi?

Hande Doğandemir ve Okan Yalabık o teklifleri bakın neden geri çevirdi?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İki yıldır birliktelikleri olan Okan Yalabık ve Hande Doğandemir'in teklifleri geri çevirme sebebini açıkladı. Çiftin sebebi şaşırttı...

Ünlü oyuncunun 'Bana Masal Anlatma' isimli sinema filmi dışında bir dizi projesinde yer almayacağı öğrenildi. Bu arada Doğandemir'in yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu Okan Yalabık'la da bir dizide oynaması için teklif aldığı, fakat Yalabık'ın projeyi reddettiği konuşuluyor. İkili gelen teklifleri "Bizim çok güzel giden bir birlikteliğimiz var. İş yaşamında da beraber olup birbirimizi ve birlikteliğimizi eskitmek istemiyoruz" gerekçesiyle geri çeviriyor.
Hande Doğandemir ve Okan Yalabık o teklifleri bakın neden geri çevirdi?


OKAN YALABIK KİMDİR?

Türk oyuncu, nbsp;
13 Aralık 1978, İstanbul doğumludur. nbsp;

1978 yılında İstanbul'da doğdu. 1993 yılında Cengiz Deveci'yi kendi lisesinde çalıştırıcılığa davet ettirerek ve Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi Tiyatro Topluluğu'nun kurulmasına önayak olmuştur. Birçok amatör grupta çeşitli görevler üstlendi. 1997 yılında İst. Üniversitesi devlet konservatuarı tiyatro bölümünü kazandı. 1998 yılından beri Kenter Tiyatrosu'nda ile 'Martı', 'Nükte', 'Sırça Kümes', 'İnishmorelu Yüzbaşı' oyunlarında rol aldı. Bir diğer taraftan da 'Gülüm',' Kolay Para' adlı sinema filmlerinde ve `Yılan Hikayesi`, `Serseri` ve `Hatırla Sevgili` adlı tv dizilerinde rol aldı. Yalabık ayrıca Uncharted 3 oyununun Türkçe dil seçeneğinde ana karakter Nathan Drake'i seslendirmiştir.


Son olarak Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Maktul İbrahim Paşa rolüne can verdi. Dizide rol gereği boğulmak suretiyle öldürüldü ve 82. bölümde diziden ayrıldı. Ayrıca dizinin 104. 106. 114. ve 117. bölümlerinde ölmüş olan Maktul İbrahim Paşa'nın ağzından seslendirme yapmıştır.




HANDE DOĞANDEMİR KİMDİR?


nbsp;Türk oyuncu, sunucu, kamera arkası çalışanı ve sosyolog, 22 Kasım 1985, Ankara doğumludur. nbsp;Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi sosyoloji bölümü mezunudur.
İletişim sosyolojisi üzerinde çalışmıştır. Televizyon ve iletişim sosyolojisi üzerinde çalışma yaparken kamera arkasında çalışmaya başladı ve kamera arkasında çalıştıktan sonra oyunculuğa başladı.
?Oyunculukla birlikte Trt 'de sunuculuk yaptı.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...