Hamza Hamzaoğlu ilginç konuştu

Hamza Hamzaoğlu ilginç konuştu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

'Geniş bir kadroya sahip olmak istiyoruz' diyen Hamzaoğlu, 'Her şey olumlu gidiyor. Fatih Terim Türkiye Futbol Direktörü olarak göreve başladı' dedi .

Milli Takım'ın, Adana 5 Ocak Stadı'nda Kuzey İrlanda'yı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına Teknik Direktör Fatih Terim'in yardımcısı Hamza Hamzaoğlu katıldı. Günün en önemli olayının Terim'in ilk resmi maçına çıkması olduğunu söyleyen Hamzaoğlu, "İlk yarıda oyunun hakimi ve pozisyonu bulan bizdik, iyi oynadık. İkinci yarıda 4 arkadaşımız ilk kez A milli oldu. Geniş bir kadroya sahip olmak istiyoruz. Genç ve görmeyi düşündüğümüz, gelecek vadeden oyuncuları aldık. Şu an her şey bizim için olumlu geçiyor. Akhisar'da bir görevim ve sorumluluklarım var. Fatih Hoca ile aksi düşüncemiz yok. Biz kendisiyle sezon sonuna kadar devam edeceğiz. Fatih Hoca, Türkiye Futbol Direktörü olarak göreve başladı" ifadelerini kullandı. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...