Hakemler boksörleri karıştırmış!

Hakemler boksörleri karıştırmış!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Floyd Mayweather ile Manny Pacquiao arasında yapılan unvan karşılaşmasında görevli olan üç hakemin skandal bir hataya imza attığı ortaya çıktı.

Floyd Mayweather ile Manny Pacquiao arasında yapılan 300 milyon dolar ödüllü yarı orta siklet unvan karşılaşmasında görevli olan üç hakemin skandal bir hataya imza attığı ortaya çıktı. Maçı 12 raundun sonunda üç hakemin de ortak kararıyla 118-110, 116-112, 116-112'lik skorlarla ABD'li Floyd Mayweather kazanırken, skor kartında dövüşçülerin köşe renklerinin karıştırıldığı anlaşıldı. Kırmızı köşenin puan ile maçı kazandığının görüldüğü skor kartında yapılan bu hataya göre, müsabakanın kazananının kırmızı köşenin sahibi Filipinli boksör Pacquiao olması gerekiyor. Konu ile ilgili olarak henüz resmi açıklama bir açıklama yapılmadı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda ise unvanın Pacquiao'ya verilmesi gerektiği şeklinde yorumlar yapılırken, maçın tekrar edilmesi de savunuldu.
Hakemler boksörleri karıştırmış!



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...