Hacıosmanoğlu, 'TFF kirliliği düzeltmezse onları düzeltirler'

Hacıosmanoğlu, 'TFF kirliliği düzeltmezse onları düzeltirler'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İbrahim Hacıosmanoğlu, şike davasıyla ilgili TFF'nin gerekeni yapması gerektiğini savunarak, 'Kirliliği düzeltmezlerse onları düzeltirler' dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, şike davası süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. TRT'ye konuşan Karadeniz ekibinin patronu, UEFA'nın kapısını çalabileceklerini ifade etti. Şike davası sürecindeki dik duruşu nedeniyle Trabzonspor başkanlığına seçildiğini savunan Hacıosmanoğlu, şu önemli açıklamaları yaptı: "Kupa namus borcumuz dedik. Başbakan'la diyalog sonrası sesimizin kesildiğini söyleyenler küçük beyinli insanlardır. Fenerbahçeliler Şenes Erzik, yardım etmedi diye ona kızıyorlar. Neden yardım edecek size Erzik? Haksızsınız! FIFA da müfettiş görevlendirdi. UEFA'nın ve TFF'nin kararını bekliyorlar. Ülke ceza almasın diye Trabzonspor'un haklarının peşini bırakmayız. Şekip Mosturoğlu hükmün geri bırakılmasını neden kabul etti? Bu, suçu kabul ettin anlamına gelir. Trabzonspor'un Sivas'a para gönderip, 'Fenerbahçe'yi yen' talebinde bulunması, Fenerbahçe'nin Ofspor'a teşvik önermesi gibidir. Kamuoyu böyle algılıyor." nbsp;Başbakan Erdoğan'ın, "Kişiler ve kurumlar ayrılmalı" yaklaşımını da yorumlayan Hacıosmanoğlu, "Başbakan kişilerle kurumlar ayrılsın diyor ama olmayacağını kendisi de biliyor" dedi. TFF'ye de sert bir mesaj gönderen Trabzon'un başkanı, "TFF yönetimi bu kirliliği duzeltmezse onları düzeltirler!" yorumunu yaptı. Yargıtay kararı ile ilgilerinin olmadığını da savunan Hacıosmanoğlu, gelişmeleri takip ettiklerini söyleyerek, "Önümüzdeki haftadan sonra UEFA'ya gidebilirim" diyerek, yeni bir girişimde bulunacağını açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...