Güncel Döviz Kurları - Euro ve Dolar Ne Kadar? (30 Nisan Perşembe)

Güncel Döviz Kurları - Euro ve Dolar Ne Kadar? (30 Nisan Perşembe)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Dolar ve Euro güne kaçla başladı? Dövizin 30 nisandaki son durumu nedir? 30 Nisan Perşembe döviz kuru bu haberde.

Serbest piyasada dolar 2,6660, euro 2,9550 liradan güne başladı. nbsp;
İstanbul Kapalıçarşı'da 2,6630 liradan alınan dolar 2,6660 liradan, 2,9500 liradan alınan euro ise 2,9550 liradan satılıyor. Önceki kapanışta dolar 2,6650 liradan, euro ise 2,9450 liradan satılmıştı.


FED toplantısı öncesinde düşüşe geçen dolar dün akşam açıklanan FED kararları sonrasında yeni güne sakin başladı.


Amerikan Merkez Bankası (FED) dünyanın merakla beklediği kararını dün akşam açıkladı. FED piyasaların da tahmin ettiği şekilde faizi yüzde 0-0,25 aralığında sabit bıraktı. Yetkililer, faiz artışı için Haziran seçeneğini açık bırakırken, piyasa uzmanları Eylül ayında da faizin artabileceğine işaret etti.


Karar sonrasında ise gözler yeniden dolara çevrildi. Doların FED kararlarına nasıl tepki vereceği merak edilirken son bir kaç gündür faiz artışı olmayacağı öngörülerinin güçlü olmasından kaynaklanan düşüş ile 2,74'lerden 2,65 seviyelerine kadar geri çekilme yaşayan dolar FED kararları sonrasında yeni güne de sakin başlamış görünüyor.


Dolar şu dakikalarda 2,66 seviyelerinde bulunuyor.

Döviz kurları - Bugün Dolar ve Euro ne kadar? (30 Nisan Perşembe)

Güncel Döviz Kurları - Euro ve Dolar Ne Kadar? (30 Nisan Perşembe)

ALTIN FİYATLARI DÜŞÜŞE GEÇTİ


Altın, Fed'in ekonominin ilk çeyrekteki yavaşlamanın ardından topalrlanmasının beklendiğini kaydetmesi ve bunun sonucu, faizin bu yıl artırılacağı spekülasyonunun güçlenmesi sonucu, üç haftanın en yükseğinden başlattığı kaybını korudu.


Spot altın, dünkü seviyesi olan ons başına 1,204.71 dolardan bugün Singapur saati ile 11:31'de 1,204.27 dolara geldi. Metal dün yüzde 0.6 geriledi. Altın 28 Nisan'da 1,215.16 dolar ile 7 Nisan'dan bu yana en yüksek seviyesini gördü. Sarı metal Şanghay'da geriledi.


KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI


İstanbul Kapalıçarşı'da alınıp satılan altın türlerinin, önceki ve bugün itibarıyla kapanış fiyatları (TL) şöyle:

Güncel Döviz Kurları - Euro ve Dolar Ne Kadar? (30 Nisan Perşembe)



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...