Gülsuyu'nda terör estiren çetelere şafak operasyonu

Gülsuyu'nda terör estiren çetelere şafak operasyonu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Uyuşturucu çeteleri ile DHKP-C'li grup çatıştı. Özel harekat bölgeye baskın düzenledi. 17 şüpheli gözaltına alındı. 12 silah ele geçirildi.

Maltepe Gülsuyu Mahallesi'nde önceki gece uyuşturucu çetelerini protesto eden bir DHKP-C yandaşı grubun gösterisi sırasında vatandaşlara ateş açıldı. Olayda 5 kişi vurulurken, yaralananlardan 21 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti. Bölgede DHKP-C'yi destekleyen bazı kişiler de eylemlerini artırmaya başladı. Önceki haftalarda uyuşturucu çetelerine karşı afiş asan ve eylem yapan 9 kişinin bacaklarından vurulduğu bölgede tansiyonun iyice artması üzerine polis operasyon düzenledi. Özel harekat polisleri ve helikopterin destek verdiği operasyonlarda onlarca adres basıldı. Baskınlarda, vatandaşlara ateş açılmasından sorumlu 11 kişi dahil toplam 17 şüpheli gözaltına alınırken, 12 silah ele geçirildi. Bu arada Maltepe'de çıkan olayları organize ettikleri iddia edilen Figen Ş. ve Ömer Baran K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bu arada yaralı dört kişinin tedavilerinin hastanede devam ettiği bildirilirken, operasyonların devam edeceği belirtildi. İSTANBUL İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...