Gülben Ergen Perihan Mağden'e cevap verdi ' Hatasız kul olmaz'

Gülben Ergen Perihan Mağden'e cevap verdi ' Hatasız kul olmaz'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Balayı yerine Hacca gittikleri için gündemden düşmeyen Ergen ve Çelik çiftine Perihan Mağden'den eleştiri geldi. Ergen, Mağden'e Twitter'dan cevap verdi

Yazar Perihan Mağden'in Gülben Ergen'in hac fotoğraflarına yönelik eleştirilerine Ergen'den Twitter'dan cevap geldi. Mağden, Armağan Çağlayan'a "Yalanlarla yaşayanlar beni çok rahatsız ediyor. İlk defa hacda geçen bir Reklam filmi izliyoruz. Gülben Ergen'in imanının kaç desibel olduğunu sürekli izlemek zorunda mıyız?" dedi. Armağan Çağlayan yazdı. "Perihan Mağden: İlk defa hacda geçen bir reklam filmi izliyoruz" Gülben Ergen ise bu sözlere Twitter hesabından yanıt verdi: nbsp;
"Perihan Mağden'in @radikal de @Armagan_caglaya ile sohbetine bayıldım. Beni eleştirme içeriğine de. Tek bir fotoğraf koyunca kucakladım okları." nbsp;
Ergen ardından da şu twiti attı: "Hatasız kul olmaz hatamla sev beni adlı şarkı bana gelsin. Eleştiriler kabulüm. Ben bir fotoğraf koydum, coştum, içimde tutamadım budur bedeli."


PERİHAN MAĞDEN KİMDİR?
Tülay Tuna ile makine mühendisi Etem Mağden'in kızı olan Perihan Mağden,1960 yılı İstanbul doğumludur. Eğitimini, sırasıyla 1971'de Maçka İlkokulu'ndan, 1976'da İngiliz Kız Ortaokulu'ndan, 1979'da Robert Lisesi'nden ve 1983 yılında ise yüksek öğrenimini yaptığı Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun olarak tamamlamıştır. Uzun yıllar köşe yazarlığı yapan Mağden'in altı romanı, köşe yazılarından oluşan pek çok yazı kitabı ve gençlik döneminde yayınlanmış şiirlerinden oluşan iki şiir kitabı vardır. 1994 doğumlu bir kız çocuğu annesidir.
Robert Kolej'i ve Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji bölümünü bitirdi. 2 yıl Asya'da dolaştı; Japonya ve ABD'de yaşadı. İstanbul'a döndüğünde bir müddet reklam yazarlığı yaptı. 1997-2005 yılları arasında Radikal gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. Bir yıl kadar Yeni Aktüel dergisinde yazdıktan sonra , 2007'de yine Radikal'de köşeyazıları yazmaya başladı. İki Genç Kızın Romanı adlı kitabı Kutluğ Ataman tarafından İki Genç Kız adıyla filme çekildi. 2005 yılında Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi yönetmen ödülü dahil pek çok ödül kazandı.
Kariyerinin başında bir süre reklam yazarlığı yapan Mağden, TRT 2'de yayınlanan "Okudukça" programında ve Kanal 6'da çalışmış, 1997'den itibaren Radikal gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlamıştır. 2001 yılında İki Genç Kızın Romanı kitabını yazmak için köşe yazarlığına ara veren Mağden, 2002 yılında yeniden günlük köşe yazıları yazmaya başladığı Radikal gazetesinden 2005 yılında ayrılmıştır. 2006 yılında Yeni Aktüel'de yazdığı "Vicdani Red Bir İnsan Hakkıdır" adlı yazısının ardından "basın yoluyla halkı askerlikten soğutma" gerekçesiyle hakkında iddianame hazırlanmış, 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davadan beraat etmiştir. 2007 yılında Radikal gazetesindeki yazılarına geri dönen Mağden, 2009 yılının Şubat ayında Radikal gazetesini bırakmıştır.
2011'in Kasım ayından 2012'nin Şubat başına kadar - 3 ay süreyle- Taraf gazetesinde köşe yazarlığı yapmış, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın iki yazısı nedeniyle hakaret davası açması üzerine köşe yazarlığı hayatına son vermiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...