Glatasaray Chelsea özet ve golleri - GS CHELSEA özeti ve sonucu

Glatasaray Chelsea özet ve golleri - GS CHELSEA özeti ve sonucu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatarasaray Chelsea özet, GS Chelsa özeti, maç özeti, maç skoru, Galatasaray Chel sea maçı özeti ve golleri, geniş özet önemli anları neler yaşandı?

Galatasaray-Che lsea maçında neler oldu neler...
Drogba izin aldı!
Yıldız oyuncu, mücadelenin 80. dakikasında oyundan çıkarılırken, teknik direktör Roberto Manc ini'nin kulağına bir şeyler fısıldadı. Mücadele sonras ında konuşan Mancini, Drogba'nın oyundan çıkarken kulağına söylediği şeyin özel olmadığını kendisine "Akşam yemeğe beraber gidebilir miyiz" diye sorduğunu söyledi.
UEFA skoru bildi!
Şampiyonlar Ligi'ndeki tüm maçların yer aldığı UEFA'nın tahmin yarışması kapsamında, Galatasaray ile Chelsea arasındaki karşılaşmanın 1-1 bitebil eceği öngörülmüştü. Dün geceki skor da bunu doğruladı. Bu arada UEFA yalnızca Galatasaray-Chelsea maçının skor unu tutturken, Bayern Münih, Dortmund ve Olympiakos maçlarını kazanarak UEFA'yı yalancı çıkarmadılar.
GS TV'den yanlış anons!
G.Saray-Chelsea maçında, temsilcimizin 9. dakikada yediği gol, mücadeleyi canlı anlatım şeklinde veren GS TV'de yanlış anons edildi... Ekranda bir süre "G.Saray-Chelsea: 1-0" skoru yer aldı.
Hey, çantanızı unuttunuz!
İlk yarıda hava topu mücadelesinde yüzüne Burak 'ın dirseği gelen Ramires yerde kaldı. Sağlık heyeti oyuncuyu kenara çıkarken, çantalarını unuttu. Burak Yılmaz çantayı kenara getirdi.
Drogba'dan dost kıyağı!
Kolay değildi tabi Drogba için 8 yıl formasını terlettiği, adeta bir fenomen haline geldiği Chel sea'ye karşı ilk kez forma giymek... 90 dakika boyunca öze llikle hava toplarında etkili gözüken Fildişi Sahilli yıldız, mücadeleyi şut atamadan bitirdi... Londra temsilcisi ile 11 kupa kazanan Drogba, ayrıca oynadığı son 3 resmi maçta da rakip kaleye isabetli şut atamadı...
Mourinho: 2 - Mancini: 0
G.Saray'ın İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini, Portekizli meslektaşı Jose Mourinho ile dün gece 5. kez karşı karşıya geldi. Mourinho, Mancini'ye karşı yine kaybetmedi. Oynanan 5 maçta, 2 kez Mourinho gülerken 3 mücadele ise berabere bitti.
İngilizler'e 2014'te Avrupa haram!
Dünyanın en çok izlenen, en heyecanlı ligi kuşkusuz Premier Lig... Ancak lig lerini iyi pazarlayan İngilizler, söz konusu Avrupa olunca 2014 yılınd a resmen sınıfta kaldı... Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde mücadele eden 6 Premier takımı da (5 İngiliz, 1 Galler) 2014'te galibiyet alamadı...
Fenerbahçe'nin yıldız oyun cusu Bruno Alves, Galatas aray'ın Chelsea karşısında geriye düşmesinden saniyeler sonra 'gülücük' şeklinde tweet attı ve Galatasaraylı taraftarlardan tepki aldı.
GARY NEVILLE'DAN G.SARAY'I KIZDIRACAK SÖZLER
Galatasaray - Chelsea maçı İngiliz medy ası tarafından da an be an izleniyor. Arena'ya yapılan canlı bağlantılarda İstanbul'dan önemli deta yları İngiliz futbolseverlere aktarıyor. İngiliz futbol yorumcusu ve eski futbolcu Garry Neville, sahaya 2 top atıldıktan sonra yaptığı yorumda "Terry'nin hınzırlığı bir yana dürüst olmak gerekirse Galatasaray adına ilk yarıda en iyi oyuncular top toplayıcı çocuklar oldu" dedi.
MANCINI ÇILGINA DÖNDÜ
Şampiyonlar Ligi 2.tur ilk maçında Galatasaray'ın TT Arena'da Chelsea'yi ağırladığı karşılaşmada ilginç bir pozisyon yaşandı. Maçın 16. dakikasında Snei jder'in tacı hızlı kullanmasıyla Burak bir anda rakibin arkasında pozisyona girdi. Golcü futbolcu devam etmek yerine Hajrovic'e pas verince Bosnalının vuruşu çerç eveyi bulmadı. Mancini bu pozisyona çok senirlendi. İtalyan hoca Burak'a bağırarak "Neden devam etmiyorsun?" dedi.
DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZDAN GALATASARAY'A DESTEK
Bundesliga'nın dev kulübü Bay ern Münih'te forma giyen David Alaba, Galatasaray'ın Chelsea ile oynadığı mücadeleyi sarı-kırmızılı taraftarlarla takip etti. Galatasaray taraftarı olduğunu daha önce de belirten genç solbek, Münih'te bulunan Galatasaraylı gurbetç iler ile bir araya geldi. Bayern Münih'te gösterdiği performans ile Avrupa'nın en iyi sol beklerinden biri haline gelen 21 yaşındaki Avusturyalı'nın, daha önce de Galatasaray tezahüratları yaparken videoları sosyal medyada yer almıştı.
MANCINI'DEN SEMİH AÇIKLAMASI
Galatasaray'ın zorlu Chelsea maçı öncesi Mancini'nin savunmada yaptığı kritik Hakan Balta-Semih Kaya değişikliği ön plana çıkan gelişme oldu. Roberto Mancini Semih karar ını "Ona güvenim sonsuz ve kadromuzdaki iyi oyunculardan birisi... Ama ben bugün onun oynamama sının sürpriz olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta sahada yine 11 kişiyiz. 10 kişi değil" sözleriyle değerlendirdi.
İNGİLİZLER'DEN "ARENA" YORUMLARI
Galatasaray - Chelsea maçı İngiliz medy ası tarafından da an be an izleniyor. Arena'ya yapılan canlı bağlantılarda İstanbul'dan önemli detayları İngiliz futbolseverlere aktarıyor. Bu aktarımlardan en çarpıcı olanları ise Arena'nın koridorlarını fotoğrafladıkları anlar oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...