Genelkurmay Başkanı Necdet Özet 10 gün rapor aldı

Genelkurmay Başkanı Necdet Özet 10 gün rapor aldı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Küçük çaplı bir operasyon geçirmesi beklenen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in 10 günlük rapor aldığı öğrenildi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in, rahatsızlığı nedeniyle 10 gün süreyle rapor aldığı, bu süre içinde ameliyat olacağı belirtildi. Bu süre içinde Özel'e, Orgeneral Akar vekalet edecek. Özel'in yurt dışı gezileri sırasında da vekalet TSK'nın ikinci ismi olan Kara Kuvvetleri Komutanı'na bırakılıyor.

Orgeneral rütbesi ile 2007- 2008 yılları arasında Ege Ordusu Komutanlığı, 2008-2010 yılları arasında 2'nci Ordu Komutanlığı, 2010
2011 yılları arasında Jandarma Genel Komutanlığı, 29 Temmuz - 04 Ağustos 2011 tarihleri arasında Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Genelkurmay Başkanı Vekilliği görevlerini yürüten Özel; nbsp; 04 Ağustos 2011 tarihinden geçerli olmak üzere Genelkurmay Başkanlığına asaleten atanmıştı. Özel'in görev süresi bu yıl Ağustos ayındaki Yüksek Askeri Şura'nın ardından sona erecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...