Gelin adayından damat adayına: O para mazotuma yetmez

Gelin adayından damat adayına: O para mazotuma yetmez

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Damat adayı, talip olduğu gelin adayının maaşına verdiği tepkiye ne diyeceğini şaşırdı: "O para benim mazotuma yetmez."

Show TV'de Seda Sayan ile Uğur Arslan'ın sunumuyla ekrana gelen "Evleneceksen Gel" programına katılan bir gelin adayının, kendisine talip olan damat adayının maaşına yönelik tepkileri gündemin ilgi odağı oldu.

Damat adayının 2 bin 500 TL (altı '0' atılmadan önceki haliyle 2.5 milyar) olarak beyan ettiği maaşının kendisine yetmeyeceğini kaydeden Çiğdem isimli gelin adayı, farklı bir yaşantı tarzı olduğunu, bu miktarın aracının mazot parasını bile karşılayamayacağını dile getirdi.

Memnuniyetsizliği mimiklerine de yansıyan ve bu tavrıyla kısa sürede bir internet fenomenine dönüşen gelin adayı, talibine şöyle karşılık verdi:

"2.5 milyar maaşla bana bakabileceğini aklın kesiyor mu? Ben masraflı bir kadınım. Aksesuarıma çok düşkünüm. Yaşantı tarzım çok farklı. 2.5 milyar maaş benim aracımın mazotuna sanmıyorum yetebileceğini…"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...