Gareth Bale'den Galatasaray mesajı

Gareth Bale'den Galatasaray mesajı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Gareth Bale, 'Şampiyonlar Ligi ile birlikte bütün kupaları kazanmalıyız. Galatasaray'ı yenerek Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle girmek istiyoruz' dedi.

Real Madrid'in 100 milyon euroluk yeni transferi Gareth Bale "Şampiyonlar Ligi ile birlikte bütün kupaları kazanmalıyız. G.Saray'ı yenerek Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle girmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. G.Saray-Real Madrid maçı 17 Eylül'de TT Arena'da oynanacak. İspanyol ekibin Fransız golcüsü Karim Benzema da Şampiyonlar Ligi'ndeki grubu değerlendirirken, ''Şampiyonlar Ligi'nde her zaman en yükseği hedefliyoruz. Ancak adım adım ilerlememiz gerekiyor. Grubumuz oldukça zor. Taraftarımızın da desteğini alarak, gruptan lider çıkmak için mücadele edeceğiz. Tabi Bale de bize kazanmamız için yardımcı olacak'' ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...