Galaxy serisine özel Joystick

Galaxy serisine özel Joystick

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Samsung'un ilk oyun kolu, Galaxy S4'ün tanıtımında lanse edilmişti. ve bu oyun kolu sonunda Avrupa'da piyasaya çıkmaya hazırlanıyor

Samsung'un önceden lanse etmiş olduğu oyun kolu, Xbox 360 oyun kontrolcüsünü oldukça andırıyordu. Ancak bu yeni kol, tamamen farklı bir görünüşe sahip olmasının yanında bir de şarj edilebilir harici bataryaya sahip.Samsung'un yeni kontrolcüsü, Android Jelly Bean ve üzerindeki sistemlerde çalışacak. Ayrıca 4 ve 6.3 inç boyutundaki cihazları da mekanizmasında taşıyabilecek. Kontrolcünün üzerine bulunan 'play' tuşu sayesinde Samsung'un bazı cihazlarında bulunan 'Mobil Konsol' uygulamasına erişilebilecek.Bu oyun kolu aralarında; Need for Speed: Most Wanted, Modern Combat 4: Zero Hour, Asphalt 8 : Airborne ve Prince of Persia: The Shadow and the Flame gibi popüler oyunların bulunduğu tam 35 adet mobil oyuna destek veriyor. (uzmanabi)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...