Galatasaray'ın yeni hedefi Kolarov

Galatasaray'ın yeni hedefi Kolarov

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Roberto Mancini, Alexander Kolarov'u yönetime bildirerek, takımda görmek istediğini söyledi.

Yönetimin transferdeki öncelikli bölgesi haline gelen sol bek mevkisi için somut girişimlerin başladığı iddia edildi. Daily Mail'in haberine göre Roberto Mancini'nin bir süredir takımında görmek istediği eski öğrencisi Alexander Kolarov için menajer Muzzi Özcan'ın devrede olduğu bildirildi. Menajer Özcan, İtalyan teknik adamın sarı kırmızılı ekibe gelmesinde pay sahibi olan isimlerden bir tanesiydi. Özcan'ın Sırp oyuncunun menajeri Giorgio de Giorgis ile Londra'da bir görüşme gerçekleştirdiği öne sürülürken, gelecek ay taraflar arasında bir görüşme daha olacağı, 5 milyon sterlinlik bir bonservis ücreti karşılığında bu transferin ocak ayı için gerçekleşmesinin beklendiği ifade edildi. 27 yaşındaki oyuncunun takımında nbsp;şans bulamadığı için mutsuz olduğu ve ayrılmayı kafasına koyduğu belirtilirken, ligin ilk iki maçını kulübeden takip eden oyuncunun Everton ile oynanan son lig maçında 58. dakikada oyundan alınmasına ise oldukça bozulduğu kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...