Galatasaray'dan Trabzonspor'a Ali Osman Ulusoy için baş sağlığı

/ Kaynak: İHA
Galatasaray'dan Trabzonspor'a Ali Osman Ulusoy için baş sağlığı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Trabzonspor'un kurucu üyesi ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy vefat etti. Galatasaray, Trabzonspor'a baş sağlığı mesajında bulundu.

Trabzonspor Kulübü kurucu üyesi ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy vefat etti.Bir süredir İstanbul'da tedavi gören Ulusoy'un (87), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.Uzun yıllar Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanlığı görevini de yürüten iş adamı Ulusoy'un cenazesinin, yarın Of ilçesinde aile kabristanına defnedileceği öğrenildi.Galatasaray kulübü, Trabzonspor'un kurucu üyesi ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy'un vefatı üzerine baş sağlığı mesajı yayımladı. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesi üzerinden gönderilen mesajda, "Trabzonspor'un kurucu üyesi ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy'un vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, Trabzonspor camiasına, Ulusoy ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz" denildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...