Galatasaray'dan Alex Telles'e 7 milyon euro

Galatasaray'dan Alex Telles'e  7 milyon euro

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray, Brezilya Ligi takımlarından Gremio'nın 21 yaşındaki sol beki Alex Telles için 7 milyon euroluk teklif yaptı.

Gremio, Galatasaray'dan resmi teklif aldıklarını açıkladı.Galatasaray, Gremio'da oynayan 21 yaşındaki sol bek için temasa geçti. Bu gelişme Sportif Direktör Rui Costa tarafından da doğrulandı. Galatasaray nbsp;ara transfer çalışmalarına hız verdi. nbsp;Sarı-kırmızılılar, nbsp;Brezilya Ligi nbsp;takımlarından Gremio'nın 21 yaşındaki sol beki Alex Telles için 7 milyon euroluk teklif yaptı. Gremio Kulübü'nün Spor Direktörü Rui Costa, nbsp;Alex Telles nbsp;için Galatasaray'dan resmi teklif aldıklarını doğruladı. Costa, "Oyuncumuza çok sayıda dolaylı yönden teklif geldi. Ancak resmi olarak kapımızı çalan tek kulüp Galatasaray oldu. Bu öneriyi değerlendiriyoruz'' şeklinde konuştu. Kulübünde nbsp;bu sene Copa Libertadores maçları da dahil olmak üzere 35 maça çıkan Alex nbsp;için bir çok Avrupa kulübünün de devrede olduğunun belirtiliyor. Brezilya Serie A'da 32 maça çıkan ve bu maçlarda 1 gol atan 21 yaşındaki genç yıldız 3 de asist yaptı. Brezilyalı oyuncunun da Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı ve büyük ölçüde sarı-kırmızılı yönetim ile anlaştığı belirtiliyor. Brezilya basınına göre Galatasaray'ın Alex Telles için yaptığı teklifin Gremio tarafından kabul edildiği ve oyuncunun devre arasında nbsp;takıma katılacağı iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...