Galatasaray Juventus'a korku saldı

Galatasaray Juventus'a korku saldı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda, Galatasaray'ın Kopenhag karşısında aldığı 3-1'lik galibiyet İtalyan basınında geniş yer buldu.

İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden La Gazetta Dello Sport, Corriere Dello Sport ve Tuttosport Galatasaray'ın galibiyetiyle ilgili şu yorumları yaptı: La Gazzetta dello Sport: Mancini'nin ekibi Danimarkalıları tepetaklak etti ve Juventus'un iki puan önüne geçti. Çok iyi oyunculardan oluşan şampiyon Galatasaray, bir grup vasat oyuncudan kurulu rakibi karşısında beklendiği gibi maçı kazandı. Sarı-kırmızılılar, sadece Juventus'un 2 puan önüne geçmesiyle değil, Sneijder gibi bir oyuncunun orta sahanın solunda oynayarak top rakipteyken pres yapmasının gösterdiği gibi doğru dizilişi bulmasıyla da korku saldı. Corriere dello Sport: Mancini Juventus'un önüne geçti. Eski Juventus'lu Felipe Melo'nun Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golü, bu anlamda onun için iki kez değerli olmalı. nbsp;Tuttosport: Galatasaray şov yaptı, Melo da gol attı. Karşılaşma, Galatasaray için antrenman maçından çok da farklı değildi. Gruptan çıkmak için Juventus'u, İstanbul cehenneminde bir ziyaret bekliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...