Futbolculardan Terim'e, 'Çok mutsuzuz'

Futbolculardan Terim'e, 'Çok mutsuzuz'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Telefonda Terim'le dertleşen oyuncular şu sözleri söyledi, 'Hocam çok mutsuzuz. Takımın psikolojisi çok kötü durumda. Her gün iki cenaze çıkan ev gibiyiz'

Fatih Terim'in görevden alınması sonrasında istediği performansa ulaşamayan nbsp;Galatasaray nbsp;ile ilgili sürpriz bir iddia gündeme geldi. Habertürk Gazetesi'nden Atilla Türker'in haberine göre, sarı-kırmızılı oyuncular derbi sonrasında eski teknik direktörlerini aradı ve dertleşti. G.Saraylı isimlerin takımın psikolojisinin kötü olduğunu belirttiği ifade edildi. İşte Türker'in yazısı... "Nereden nereye... Çok değil, sadece 5 ay önce, kim tahmin edebilirdi ki bu noktaya gelineceğini... Galatasaray üst üste 2 yıl şampiyon olmuş, Drogba-Sneijder gibi yıldızlara kadrosuna katmış, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamış, sezona da Fenerbahçe'nin elinden Süper Kupa'yı alarak girmişti. Fatih Terim baştacıydı... Ancak futbolda 'dün' yok, 'bugün' var... nbsp;O pembe tablo bir anda yerle bir oldu! Alınan kötü sonuçlar, Terim'in yönetimle yaşadığı kriz her şeyi darmadağın etti. İmparator'un görevden alınması da 'Saray'daki krize çare olamadı. Peki futbolcuların ruh hali neydi? F.Bahçe yenilgisiyle zirvenin 9 puan gerisine düşen Sarı-Kırmızılı oyuncular işte o 'ruh hallerini' eski hocaları Fatih Terim'e özetledi.
'ÇOK MUTSUZUZ HOCAM' nbsp;
Telefonda Terim'le dertleşen oyuncular şu sözleri söyledi: "Hocam çok mutsuzuz. Takımın psikolojisi çok kötü durumda. Her gün iki cenaze çıkan ev gibiyiz" Terim'e ise oyuncularına moral vermek düşmüştü bir kez daha. Birlikte 2 şampiyonluk yaşadığı oyuncularına destek olmaya çalışan tecrübeli teknik adam şu karşılığı verdi: "Bir an önce kendinize gelmeniz gerek, size yakışan ne şartta olursa olsun mücadele etmek".
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...