Fulham Manchester United maçını şifresiz yayınlayan kanallar

Fulham Manchester United maçını şifresiz yayınlayan kanallar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fulham Manchester United maçı hangi kanalda yayınlanacak, ne zaman ve saat kaçta başlayacak

Manchester United, Fulham nbsp;deplasmanında da galibiyet arayacak. nbsp;Fıtık problemi devam eden Matthew Briggs bu karşılaşmada da forma giyemeyecek. Hücum oyuncusu Hugo Rodallega'nın düzelme süreci başlasa da bu karşılaşada oynaması beklenmiyor. Defans oyuncusu Brede Hangeland'ında oynaması zor görünüyor. Manchester United'da uzun süreli bir sakatlık problemi yaşadıktan sonra idman eksiğini kapatamayan Fletcher yine oynamayacak. Sakatlığı devam eden hücum oyuncusu Welbeck'in da kadroda yer almamasına kesin gözle bakılıyor. Tv ve uydudan izleyebileceğiniz Fulham Manchester United maçı hangi kanalda yayınlanacak aşağıda ki tablodan görebilirsiniz. nbsp;02.11.2013 nbsp;tarihinde oynanacak olan karşılaşma saat nbsp;17:00 başlayacak.
C+ Sport (Poland) , TV3+ Denmark , Diema , SuperSport 5 [ZA] , Setanta Ireland (roi) , Viasat Sport Baltic , Viasat Football (Swe) , 6 Eren , Digi Sport 1 (hun) , Al Jazeera Sport +9 , Sport 2 (Israel) , nbsp;LİG TV 3 / HD , NTV Plus Sport nbsp;, MTV 3 Max Sport 1 , Fox Sports 2 HD (ned) , Fox Sports (italy) / HD , TV2 Sport Premium HD , SuperSport MaXimo 1 , Slovak Sport TV1
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...