Fırtına'ya Rus hakem

/ Kaynak: İHA
Fırtına'ya Rus hakem

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda mücadele eden Trabzonspor'un Polonya'nın Legia Varşova takımıyla 24 Ekim Perşembe günü oynayacağı maçın hakemleri açıklandı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Vladislav Bezborodov yönetecek. Bezborodov'un yardımcılığını Nikolai Golubev ve Viacheslav Semenov'un yaparken maçın dördüncü hakemi ise Maksim Gavrilin olacak. Karşılaşmada ilave yardımcı hakemlik görevini ise Aleksei Eskov ve Sergey Ivanov yürütecek.Vladislav Bezborodov, daha önce Beşiktaş İnönü Stadı'nda, Beşiktaş'ın Maccabi Tel Aviv ile oynadığı Avrupa Ligi maçında düdük çaldı. Beşiktaş bu maçı Aurello, Egemen Korkmaz, Edu ve Hugo Almeida'nın attığı 2 golle maçı 5-1 kazandığı maçta da Rus Hakem Bezborodov bu maçta 4 sarı kart göstermişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...