Film gibi, 35 yıl sonra evlendiler

Film gibi, 35 yıl sonra evlendiler

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Rizeli Ali ile Havva'nın gençlik aşkı, torun sevecek yaşta mutlu sona ulaştı

Kayahan böyle diyordu "Bir Aşk Hikayesi" şarkısında… Ali ile Havva'nın aşkını anlatır gibi…Çünkü Rizeli Ali Yüksel ile Havva Koto, tam 35 yıl önce lise çağlarında birbirlerini görüp aşık olmuş, ancak ailelerinin izin vermemesi üzerine evlenememişti.1978 yılında lisede yılında tanışan Ali Yüksel (52) ile Havva Koto (51), bir süre sonra birbirlerine aşkla bağlandı. "Okulu bitirip evlenelim" planları, ailelerine takıldı. İki taraf da bu evliliğe izin vermeyince Ali ile Havva her şeyi zamana bıraktı.İkisi de bir başkasıyla evlenmedi ve inatla, ısrarla ailelerinin ikna olmasını bekledi.
Tam 35 yıl!
Bir gün ortak bir (Mehmet Türüt) çiftin evlenebilmesi için aileleri ikna etmeye çalıştı. Bu çabalar sonuç verdi ve aileler ikna oldu. 3 ay önce nişanlanan çift, Kültür nbsp;
Park'ta düzenlenen düğün töreni nbsp;
ile mutlu sona ulaştı. Ali Yüksel'in ortaokul arkadaşı olan Rize nbsp;
Belediye Başkanı Halil Bakırcı da düğün törenine katılarak çiftle horon oynadı.
DAMAT: BEKLEMEME DEĞDİ
Ali Yüksel çok uzun bir hikaye yaşadıklarını, yılların zor geçtiğini belirterek, "Beklemek bana çok ağır geldi. Sanki yıllar öncesini yeniden yaşıyormuş gibiyim. 35 yıl beklemeye değdi, geriye hiç bakmadan ileriyi düşünüyoruz. Bugünden sonrayı yaşayacağız" diye konuştu.
GELİN: HİÇ YORULMADIM
Havva Koto ise beklemekten yorulmadığını, kendisine ağır gelmediğini belirterek, "Bizim hikayemiz anlatmakla bitmez, çok şey yaşadık ancak mutlu sona kavuştuk" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...