Fikret Orman, 'Allah Korudu!'

Fikret Orman, 'Allah Korudu!'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fikret Orman, "Karabük 4'e 1 yakaladığı pozisyonda golü atsa gerçekten yıkılırdık. Ama bu gol, bizi yeniden şampiyonluk havasına soktu.'' dedi.

Beşiktaşlılar tam da "Liderlik gitti" diyordu. Ancak Cenk Tosun kafasını konuşturdu, siyah-beyazlılar averajla Galatasaray'ın önünde liderliğini sürdürdü. Bu gol Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ı da rahatlattı. Siyah-beyazlıların başkanı maç sonrası yakın çevresine yaşadığı stresi ve sonrasındaki mutluluğu anlattı. Başkan sözlerine, "Kaybediyorduk, Allah korudu" şeklinde başladı ve şöyle devam etti:


'RAKİPLER YIKILDI'
"Karabük 4'e 1 yakaladığı pozisyonda golü atsa gerçekten yıkılırdık. Ama bu gol, bizi yeniden şampiyonluk havasına soktu. Şampiyonluğun en büyük adayıyız. Biz yıkılacakken Cenk'in golüyle rakipler yıkıldı. Moral, motivasyon tamamen bize geçti. Kalan 6 haftada da oyuncularım ve teknik heyet ellerinden geleni yapacak. Ve inanıyorum ki sonunda şampiyonluğa ulaşan taraf biz olacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...