Fernandes'e saldıran kişi serbest, İşte detaylar

/ Kaynak: AA
Fernandes'e saldıran kişi serbest, İşte detaylar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Kasımpaşa-Beşiktaş karşılaşmasında sahaya girerek Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes'e saldıran kişi, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Kasımpaşa-Beşiktaş karşılaşmasında sahaya girerek Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes'e saldıran kişi, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan Kasımpaşa-Beşiktaş karşılaşmanın 79. dakikasında sahaya girerek Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Fernandes'e saldıran Mustafa Ö, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına getirildi. Burada spor savcısı Taner Tabel'e ifade veren Mustafa Ö. sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Adliye çıkışından gazetecilere açıklama yapan Mustafa Ö, hayatında en son yapacağı şeyin Beşiktaş'a ve Beşiktaşlı bir futbolcuya tekme atmak olduğunu söyledi. Basının olayı şişirdiğini iddia eden Mustafa Ö, ''tekme olayı kesinlikle doğru değildir. Bilet bulamadığımdan dolayı Kasımpaşa taraftarlarının arasında maçı seyretmek zorunda kaldım'' dedi. Mustafa Ö, Kasımpaşalı taraftarların 80. dakikadan sonra Beşiktaşlı olduğunu anlamalarından dolayı kendisini sahaya iteklediklerini öne sürerek, ''Ben de Fernandes'e edilen küfür ve hakaretlerden dolayı, elini kaldırıp, ona sarılıp, büyük bir topçu olduğunu söylemek için koştum. Herhangi bir kötü amacım yoktu. Beşiktaş camiasından, herkesten özür diliyorum'' diye konuştu.
Fernandes ifadeye çağrılacak
İfadesinde suçlamaları reddettiği öğrenilen Mustafa Ö. hakkında ''seyirden men yasağı'' konulduğu, "yaralama'' ve ''sporda şiddet'' suçlarından soruşturma açıldığı belirtildi. Fernandes'in önümüzdeki günlerde şikayetçi olup olmayacağı konusunda ifadesine başvurulacağı öğrenildi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...