Fernandes ve Almeida Kartal'ı uçurdu

Fernandes ve Almeida Kartal'ı uçurdu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Dün oynanan Beşiktaş Gaziantepspor maçında, Almeida biri penaltıdan 2 gol atarken, Fernandes ie bir asist yapıp bir de penaltı kazandırdı.

Avrupası elinden alınan Beşiktaş, 'ligde varım' dedi. Gaziantep'i ilk yarıda bulduğu gollerle devirip yoluna kayıpsız devam etti. Almeida-Fernandes yıkım ekibi yine iş başındaydı. Almeida biri penaltıdan iki gol attı. Fernandes asist yaparken, penaltıyı hazırlayan isim oldu.Beşiktaş Yönetimi'nin sezon sonunda 5.3 milyon Euro'yu bulacak maliyeti nedeniyle elinden çıkarmayı planladığı Almeida, dünkü maçta da galibiyetin başmimarları arasında yer aldı. İki kez fileleri havalandıran Portekizli yıldız, Tromsö maçları da dahil toplamda 5 gole ulaştı. Almeida bunun yanı sıra kariyerinin en iyi sezon açılışına imza attı. Siyah-Beyazlıların henüz sözleşme yenilme konusunda ikna edemediği Fernandes ise Almeida'nın ilk golünde asist yaptı. Ayrıca Beşiktaş lehine verilen penaltının da hazırlayıcısı oldu. Bir golü bulunan Fernandes asist sayısını ise 5'e yükseltti. Fernandes 'le birlikte sahanın en başarılı iki isminden birisi olan Almeida, 67. dakikada sağ bacak arka adalesinden sakatlandı. Portekizli futbolcu, 69. dakikada sahayı sedye ile terkederken, yerini Mustafa Pektemek'e bıraktı. Almeida'nın kesin durumunun bugün yapılacak kapsamlı kontroller sonrası netlik kazanacağı belirtildi. Almeida geçen sezon da aynı bölgeden sakatlanmış ve 42 gün sahalardan uzak kalmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...