Fenerbahçeliler TFF binasına yürüdüler- son gelişme

Fenerbahçeliler TFF binasına yürüdüler- son gelişme

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçeliler TFF'nin İstinye'deki binasına yürüdü. 1 taraftar gözaltına alındı. işte son detaylar ve ayrıntılar

Fenerbahçe taraftarları, Türkiye Futbol Federasyonu'nu protesto etti. Hakem kararlarını ve seyircisiz oynama cezasını eleştiren kalabalık, Federasyonun İstinye'deki binasına yürüdü. Bina önüne siyah çelenk bırakan kalabalık, Federasyon aleyhine slogan attı. Bu sırada havai fişekler ateşlendi. Atılan fişeklerden biri, federasyon binasının camını kırarak içeriye girdi ve ufak çapta bir yangına neden oldu. Yangın kısa sürede söndürüldü. Sarı-lacivertli taraftarlardan bir grup, TOMA'ya taş atmaya başlayınca 1 taraftar gözaltına alındı.


Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yürüyüş düzenleyen Fenerbahçeli taraftarlardan biri gözaltına alındı. TFF binasında Fenerbahçeli taraftarların yürüyüşü öncesinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Son haftalardaki hakem hataları ve Fenerbahçe Kulübü'ne verilen seyircisiz oynama cezasını protesto etmek için TFF'nin İstinye'deki binasına yürüyen sarı-lacivertli taraftarlardan bir grup, TOMA'ya taş atmaya başlayınca 1 taraftar gözaltına alındı. nbsp;


Kaynak: İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...