Fenerbahçeli Alves, 'Şampiyonluk için önemli bir zaferdi'

Fenerbahçeli Alves, 'Şampiyonluk için önemli bir zaferdi'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe'de Portekizli futbolcu Bruno Alves, şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor karşısında 4-0'lık farklı skorla galip gelen Fenerbahçe'de Portekizli futbolcu Bruno Alves, şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Alves, çok iyi bir maç çıkardıklarını ve mutlu olduklarını belirterek, "Şampiyonluk için önemli bir zaferdi. Yolumuza devam ediyoruz. İkinci yarı daha fazla pozisyona girdik ve bu skoru elde ettik" dedi. Karşılaşmanın kadın ve çocuklar önünde oynanmasının kendisi için değişik bir atmosfer olduğunu anlatan Portekizli savunma oyuncusu, "Gerçekten değişik bir atmosferdi. Hayatımda çok fazla seyircinin geldiği maçlara çıkmıştım. Bu, farklı bir tecrübeydi. Kadın ve çocuk taraftarlarımıza stada geldikleri için teşekkür ediyorum. Önemli olan bu maçı kazanarak şampiyonluk yolunda devam etmemizdi ve bu gece zaferle ayrıldığımız için mutluyum" diye konuştu.
Savunmada birlikte oynadığı Egemen Korkmaz ile uyumunun çok iyi olduğunu da anlatan Alves, "Egemen, Türkiye'nin en iyi savunma oyuncularından birisi. Gerçekten saha içinde bir lider. Birlikte güçlü bir şekilde oynuyoruz. Umarım sakatlığı da ciddi değildir" ifadelerini kullandı.
- Kuyt: "Çok mutluyuz"
Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt, galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.
Takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini anlatan Kuyt, şöyle konuştu: "Galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Çok kolay olduğunu söyleyemem. Harika bir takım performansı ortaya koyduğumuzu söyleyebilirim. Aslında bugün 1 gol attım ama sanırım kimse pek göremedi. Bazı maçlarda şans sizden yanadır. Bazen de değildir. Hayatımda çok sayıda penaltıyı gole çevirdim ama bu futbol. 33 yaşındayım ve futbolda öğrendiğim en önemli şey, golü kimin attığı değil, takımın başarısıdır." Sezon başında rakipleriyle bu kadar puan farkı beklemediğini dile getiren tecrübeli futbolcu, sözlerini şöyle tamamladı: "Aslında bu kadar puan farkını beklemiyordum. Çok kaliteli bir takım olduğumuzu biliyorduk. İlk yarı 17 maçımız olduğunu biliyorduk ve hepsini kazanmak istiyorduk. Torku Konyaspor'a karşı bunu başaramadık. Trabzonspor ve Beşiktaş ile berabere kaldık. Bence takım çok iyi gidiyor ve daha iyi oluyoruz. Aşağıya bakmaktansa kendimize bakmayı tercih ediyoruz. Bu daha iyi." Kuyt, yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı açıklamada, 4. golde topa dokunduğunu belirterek, "Takım golü atıyor, önemli olan bu. Kimin attığı önemli değil. Ancak dürüst olmak gerekirse topa dokundum çünkü topun dışarı gitme riskini göze alamazdım. O yüzden gol için topa dokundum. Alves'e de 'Özür dilerim, topa dokunmak durumunda kaldım' dedim" diye konuştu. Öte yandan, Alves'in kafa vuruşunda Kuyt'ın topa dokunup dokunmadığına karar vermek için hakemlerin maçtan sonra soyunma odalarında pozisyonu tekrar izledikleri öğrenildi. Golün Kuyt'a mı yoksa Alves'e mi yazılacağı hakemin raporundan sonra netlik kazanacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...