Fenerbahçe'de sürpriz karar, kadroda o yok

Fenerbahçe'de sürpriz karar, kadroda o yok

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe'de teknik direktörü Ersun Yanal'ın Moussa Sow ile ilgili kararını verdiği ve Senegalli golcüyü Kasımpaşa maçının kadrosuna almadığı öne sürüldü.

Fenerbahçe'de teknik direktörü Ersun Yanal'ın Moussa Sow ile ilgili kararını verdiği ve Senegalli golcüyü Kasımpaşa maçının kadrosuna almadığı öne sürüldü.Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın kapanış maçında Kasımpaşa'ya konuk olacak Fenerbahçe'de merakla beklenen Moussa Sow kararının belli olduğu iddia edildi.Sarı-lacivertlilerin Kasımpaşa ile oynayacakları maç öncesinde teknik direktör Ersun Yanal'ın Sivasspor maçında kadroya almadığı Moussa Sow'a bu haftada şans vermeyeceği ve Senegalli golcüyü 18 kişilik kadroya almadığı öne sürüldü.Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Sow'un dışında yabancı oyunculardan Cristian, Yobo ve Kadlec de kadroya giremedi.
(Habertürk)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...