Fenerbahçe'de Semih Şentürk zirvesi, dönmeye dünden razı

Fenerbahçe'de Semih Şentürk zirvesi, dönmeye dünden razı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Yabancı kontenjanındaki sınırlama sebebiyle yerli golcü arayışındaki Ersun Yanal, Semih Şentürk ile bir araya gelecek.

Aykut Kocaman'ın sildiği, nbsp;Ersun Yanal'ın da yüzüne bakmadığı nbsp;Semih Şentürk nbsp;yeniden kıymete bindi. nbsp;Fenebahçe nbsp;Yönetimi, teknik heyetin raporu doğrultusunda tecrübeli oyuncunun bonservisini eline vermişti ancak yabancı kontenjanındaki kısıtlama ve yerli golcü transferindeki sıkıntılar sebebiyle Semih'e yeniden Samandıra yolu göründü. Sezon biter bitmez Semih'i kapının önüne koyan ve Cenk Tosun ile Melüt Erdinç için harekete geçen sarı-lacivertliler, her iki isimle de anlaşamayınca takımda yerli golcü krizi patlak verdi. Yabancı kontenjanının 6+0+4 olarak belirlenince arayışlarını yoğunlaştıran F.Bahçe, Webo, Sow, Emenike ve Kuyt'ın yanına yerli eklemeyi başaramadı.
DÖNMEYE DÜNDEN RAZI
Bu arada Süper Lig'de birçok takımın istediği Semih, Bursa ve Antalya ile yakınlaşsa da imza atmadı. Arkadaşları Samandıra'da çalışırken, tecrübeli oyuncunun Dereağzı'nda tek başına da olsa aksatmadan idman yapması, Ersun Yanal'ın dikkatini çekti. Önce yöneticilerle görüşen Yanal'ın onay aldıktan sonra Semih'e haber yolladı ve ikilinin hafta içinde bir araya geleceği öğrenildi. F.Bahçe'den ayrılmak istemediğini her fırsatta dile getiren Semih'in, Ersun Hocanın sunacağı bütün şartları kabul etmeye hazır olduğu öğrenildi. Yanal'ın da mecbur kaldığı oyuncuyla el sıkışacağı ve nöbetçinin yine kulübedeki yerine döneceği belirtildi.
3'Ü 1 ARADA KUTLAMA
Kasımpaşa maçının hazırlıklarını milli oyuncularından mahrum sürdüren F.Bahçe'de dün sabah idmanın ardından doğum günü kutlaması yapıldı. 7 Eylül doğumlu Emre ve Mehmet Topuz ile 6 Eylül'de doğan Yobo için pasta kesildi. 33 yaşına basan Emre'ye pastasını Salih, 30. doğum gününü kutlayan Topuz'un pastasını 33'lük Yobo yedirdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...