Fenerbahçe, yeni sezonun ilk çalışmasını yaptı

/ Kaynak: CHA
Fenerbahçe, yeni sezonun ilk çalışmasını yaptı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / CHA

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligi 2013 – 2014 sezonu hazırlıklarına başladı. Antrenmana, yeni transferlerden Kadlec, Holmen ve Alper Potuk da katıldı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligi 2013 – 2014 sezonu hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Ersun Yanal ve ekibi yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, yeni transferlerden Kadlec, Holmen ve Alper Potuk da katıldı. nbsp;Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenman 1 buçuk saat sürdü. İdmana topla başlayan futbolcular, açma germe hareketlerinin ardından dar alanda top sürme ve kapma çalışması yaptı. Antrenman koşu ve açma germe hareketleriyle tamamlandı. nbsp;Antrenmanın ardından teknik heyet ve kadroya yeni dahil olan Kadlec, Holmen ve Alper Potuk, basın mensuplarına poz verdi. nbsp;Bu arada sezonun ilk antrenmanına sakatlığı bulunan Gökhan Gönül, izinli olan Mehmet Topuz, Dirk Kuyt, Meireles, yeni transferlerden Bruno Alves, milli takımlarda görev alan Recep Niyaz ve Salih Uçan, katılmadı.
nbsp;Öte yandan sarı – lacivertliler, 8 Temmuz'a kadar İstanbul'da çalışmalarını sürdürecek. Fenerbahçe, bu tarihten sonra antrenmanlarına Düzce'de bulunan Topuk Yaylası Tesisleri'nde devam edecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...