Fenerbahçe Galatasaray Maçı özet, goller (FB // GS maçı özet)

Fenerbahçe Galatasaray Maçı özet, goller  (FB // GS maçı özet)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta. Gözler bu maça çevrildi. Fenerbahçe Galatasaray maçı şifresiz kanallar var mı, skor kaç kaç olur?

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta. Gözler bu maça çevrildi. Fenerbahçe Galatasaray maçı şifresiz kanallar var mı, skor kaç kaç olur? Gözler bu maçta! Nefesler tutuldu, ezeli rakip Fenerbahçe, Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta. Futbolseverler bu derbiye kilitlendi. Fenerbahçe Galatasaray maçı sıfresiz kanallar var mı? Bu hafta sonu oynanacak derbi mücadelesini kim kazanacak, Fenerbahçe, Galatasaray maçında skor, kaç kaç olur merak konusu.  Ezeli rakipler Avrupa Arenasından galibiyetle döndü. Peki, sarı kırımızı ve sarı lacivertli ekip dev karşılaşmada neler yapacak. İşte Fenerbahçe Galatasaray (GS-FB) maçına dair detaylı tüm bilgiler..

FB 1-1 GS

FENERBAHÇE GALATASARAY RADYO DİNLE 

GS FB CANLI RADYO DİNLE 

Büyük bir heycanla beklenen Galatasaray Fenerbahçe maçına sadece bir gün kaldı. Ezeli rakipler yarın saat 19:00'da karşılacak.  Fırat Aydınus'un yöneteceği mücadele LİG TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı şifresiz kanallar var mı? Galatasaray fenerbahçe maçı radyo dinle. Maç ile ilgili detaylar tg.com.tr'de.

Türkiye'nin sonucunu merakla beklediği Fenerbahçe-Galatasaray derbisi pazar günü Kadıköy'de oynanacak. 16 yıldır Kadıköy'de tarihi rakibine şans tanımayan Fenerbahçe'nin yenilenmiş kadrosunun ne yapacağı merakla bekleniyor. Galatasaray, bu heyecanı defalarca yaşamış oyuncularının tecrübesine, sarı-lacivertliler ise Kadıköy'deki yenilmezliğine güveniyor.

Hamzaoğlu'nun Kadıköy'de golü yok

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Akhisar ve Galatasaray'ın başında Kadıköy deplasmanına 3 defa çıkarken, bu maçların hiçbirinde gol sevinci yaşayamadı. 2012-2013 sezonunda Akhisar'ın başında Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan Hamzaoğlu, sonraki sezon yine Akhisar'la bu defa Ersun Yanal'ın rakibi oldu ve Kadıköy'den 4-0'lık yenilgiyle ayrıldı. Hamzaoğlu, geçtiğimiz sezon Galatasaray teknik direktörü olmasının ardından ilk yenilgisini de Fenerbahçe deplasmanında 1-0'lık skorla almıştı.

F.Bahçe'de 12 isim derbiye yabancı

Galatasaray'a kaptırılan dördüncü yıldız sonrası kadrosunda büyük bir değişme giden Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın görev vermesi halinde 12 yeni futbolcu ilk kez derbi heyecanı yaşayacak. Daha önce Fenerbahçe formasıyla Galatasaray derbisini yaşamamış isimler Fabiano, Şener, Kjaer, Ba, Josef de Souza, Ozan, Uygar, Nani, Markovic, Volkan Şen, Fernandao ve Robin van Persie. Fenerbahçe'nin son oynadığı Kayserispor maçı 11'inde yer alan 8 futbolcunun daha önce derbi atmosferini yaşamamış olması sahaya olumsuz yansır mı sorusunu da beraberinde getiriyor.

Hooijdonk, Kezman, Sow...

Fenerbahçe cephesinde gözlerin üzerinde olacağı diğer isimlerse Robin van Persie ve Fernandao... Galatasaray'a gol atıp taraftarların tabiriyle "gerçek Fenerbahçeli" olmak isteyen ikili, daha önce Pierre van Hooijdonk, Marcio Nobre ve Moussa Sow gibi isimlerin yaşadığı "ilk Galatasaray maçında gol atma" başarısını tekrarlamak istiyor.

İki takımda da oynayan 5 oyuncu

Derbi öncesinde Galatasaray kadrosunda Fenerbahçe forması giyen 3 isim bulunurken, Fenerbahçe'de sarı-kırmızılı formayı giymiş oyuncu sayısı 2. Her iki takımın da formasını giyip derbide forma bulmayı bekleyecek isimler Fenerbahçe'de Caner Erkin ve Mehmet Topal, Galatasaray'da ise Bilal Kısa, Olcan Adın ve Burak Yılmaz.

Kartkolik Bruno Alves

Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yana derbilerin tartışılan adamı olan Bruno Alves, bugüne dek oynadığı 6 Galatasaray maçında yalnızca 468 dakika sahada kalabildi. 6 maça 2 kırmızı 3 sarı kart sığdıran Alves'in sahada olduğu bölümde Galatasaray'dan sadece 1 gol yiyen Fenerbahçe'de, teknik direktör Pereira'nın iki ucu keskin bıçak olan vatandaşına formayı verip vermeyeceği merakla bekleniyor.

Kadıköy'de galibiyet görenler

Galatasaray'ın kadrosunda Kadıköy'de rakip olarak galibiyet sevinci yaşayan isimler sadece Bilal Kısa ve Lukas Podolski. Akhisar'ın geçen sezon Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada 90 dakika sahada kalan Bilal bir de gol bulurken; Podolski, Arsenal'in Fenerbahçe'yi 3-0'la geçtiği Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında yalnızca 9 dakika forma giymişti. Chedjou ve Hamit Altıntop ise Galatasaray'ın yanı sıra Lille ve Schalke 04 formalarıyla da Kadıköy'de galibiyet sevinci yaşayamamıştı.

Olağan şüpheliler bu kez yok

Önceki yıllarda oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbilerinde gerginliğin yükselmesine neden olduğu öne sürülen futbolculardan Felipe Melo ve Emre Belözoğlu'nun sezon başında takımlarından ayrılmış olması derbinin sakin geçeceği yorumlarına neden olsa da geriliminin yükselmesi sadece ufak bir kıvılcıma bağlı. Bu manada derbide çıkabilecek kırmızı kartlar kimseyi şaşırtmayacak. 

Birçok konu hakkında konuşan Appiah'ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

"Gana'da Türkiye Ligi maçlarınıo izleme şansım olmadı. Avrupa maçlarını takip etmeye çalışıyorum. Daha çok Fenerbahçe'nin maçlarını takip etmeye çalıştım. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Pazar günü maçı izleyeceğim. Beni buraya davet eden insanlara da teşekkür ediyorum.""

"VOLKAN BANA HEP YARIN DERBİ VAR NEDEN GÜLÜYORSUN DERDİ"

"Derbilerde çok farklı duygular oluyor. Galatasaray-Fenerbahçe derbisi dünyadaki en önemli derbilerden biri. Haftalar boyunca herkes bu maçı konuşuyor. Futbolcudan tutun masözlere kadar herkes derbiyi konuşuyor. Bir yere gittiğinizde derbiyi kazanmamız gerektiğini söyleyen taraftarlar görüyorsunuz. Bu çok özel şeyler. İki taraf da bu duyguları sonuna kadar hissediyor. Bazı oyuncular maçlardan önce yemek yiyemeyecek hale geliyor. Perşembe ve cuma günü ben hep derbiyi düşünürdüm ama cumartesi günü rahat olurdum. Volkan bana hep yarın derbi var neden gülüyorsun derdi. Benim motivasyon yöntemim buydu."Galatasaray'ın uzun süredir Kadıköy'de kazanamaması açıklanabilir bir durum değil ama evinizde oynarken derbiyi kaybetmek çok zor. Büyük bir taraftar desteğiniz oluyor. Rakip için kazanmak zor olabilir. Ben de pazar günü stadyumda olup takımımı destekleyeceğim. Bakalım kim kazanacak...

"AZİZ YILDIRIM BENİ MUTLU ETTİ"

"Aziz Yıldırım'ın yaz döneminde benim gibi bir orta saha oyuncusu istediğini duydumç Bu mutluluk verici. Benim değişik bir oyun tarzım vardı. Orta sahadaki varlığım önemliydi. Gattuso gibi bir oyuncuydum ama tekniğim de vardı. Ne yapacağımı biliyordum. Kaliteli bir oyuncuydum. Koşabiliyordum, savaşabiliyordum ancak oyunu da biliyordum ve gol atabiliyordum. Bu çok önemli bir şey."

"ŞAMPİYONLUK TAHMİNİ YAPMAK ZOR"

"Daha ligin ortasına bile gelinmedi. Şampiyonluk için konuşmak erken. Ben bir Fenerbahçeli olarak şampiyon olup kupayı kaldırmalarını isterim. Bir oyuncu başka bir ülkeye gittiğinde orada bir istikrar yakalamaya çalışır. Van Persie büyük bir oyuncu ama Premier Lig'den Türkiye'ye gelince farklılık olabiliyor. Bu alışma süreci zaman istiyor. Van Persie ve Nani'den sihirli şeyler bekleniyor olabilir ancak onlara zaman vermek gerekiyor. 3-4 aylık bir zaman değil ancak zamana ihtiyaçları olduğu kesin."

Spor Toto Süper Lig'de yarın akşam oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde flaş bir gelişme yaşandı.

Sarı-Kırmızılılar'da başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu, tam kadro olarak Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak maça gitme kararı aldı.Dün Beyoğlu'nda yapılan GS Store açılışının ardından konuşan Özbek, Kadıköy'e gitmek istediğini, ancak bazı şartların oluşması gerektiğini söylemiş ve kararını bu gelişmeler ışığında vereceğini açıklamıştı.

Yıldırım'ın açıklamalarının üzerine...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'da, bugün düzenlenen ekim ayı olağan genel kurulunda bu konuyla ilgili ''Biz kimseyi davet etmeyeceğiz. Zaten gelecekler. Burada yerleri belli. Biz kimseye gelmesin gitmesin diye bir şey de söylemiyoruz'' sözlerini sarfetmişti.

İşte maçı yayınlanacak olan kanallar arasında açıklananların bazıları şöyle;

Arena Sport 1 HD (cro)

Arena Sport 2 HD (serbia)

Az Tv(Azerbaycan)

beIN Sport Max 7

beIN Sport Mena 6 (Arap kanalı)

BT Sport Extra Red Button

OTE Sport 7 HD

Sky Sport 8 (Germany)

Sport Tv1 (Portugal)

Supersport Maximo 1

Tivibuspor 1 HD

Viasat Xtra 3

Şimdilik internet üzerinden online yayın yapan kanallar açıklandı;

Fox Soccer 2GO

Proximus 11+ HD (Belçika)

TeleClub Sport PPV /HD

ViaPlay (Denmark)

ViaPlay (Finland)

ViaPlay (Norway)

ViaPlay (Sweden)

Hotbird üzerinden AZ TV kanalı maçı canlı yayınlayacaktır.

AZ TV Frekans Bilgisi

Uydu : Azerspace-1

Frekans: 11169

Sembol: 20400

Fec: 5/6

Polarizasyon: H- Yatay

---------------------------

BT SPORT EXTRA 5 

Bt Sport 2 Frekansı 

Uydu Adı: Astra 2E

Frekansı:11.386

Sembol:29500

Fec :3/4

Polarizasyon: (V) Dikey

---------------------------

SKY SPORT 5

Sky Sport 5 Frekansı

Uydu Adı : Astra 1M

Frekansı:12.304

Sembol:27500

Fec :9/10

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...