Fenerbahçe Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu (FB- GS maçı ne zaman)

Fenerbahçe Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu (FB- GS maçı ne zaman)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe Galatasaray dev derbisi için nefesler tutuldu. Herkes bu maça kilitlendi. FB, Gs maçı ne zaman oynanacak, işte maçın hakemi...

Fenerbahçe Galatasaray dev derbisi için nefesler tutuldu. Herkes bu maça kilitlendi. FB, Gs maçı ne zaman oynanacak, işte maçın hakemi... Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında, 8 Mart Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini hakem Cüneyt Çakır yönetecek.Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamada, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak derbide Cüneyt Çakır'ın düdük çalacağı belirtildi.Maçta Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Derbide dördüncü hakemliği Özgüç Türkalp, ilave yardımcı hakemlikleri ise Süleyman Abay ile Hakan Ceylan üstlenecek.


Fenerbahçe 8 Mart 2015 Pazar günü Spor Toto Süper Ligin ikinci devresinde Şükrü Saraçoğlu Stadında Galatasaray'ı konuk edecek. 2014 2015 Spor Toto Süper Lig Fikstürüne göre Fenerbahçe ile Galatasaray ligin ikinci yarısında dev derbide karşı karşıya gelecek.


Kadıköy stadı gladyatörlerin dev kapışmasına sahne olacak. Ev sahibi Fenerbahçe yenerse, kara bulutları dağıtıp liderliğe oturacak. Galatasaray kazanırsa, liderlik yolunda puan farkını artırıp şampiyonluk şarkılarının desibelini yükseltecek. nbsp;


Galatasaray - Fenerbahçe maçı muhtemel 11'ler


FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Caner, Meireles, M. Topal, Sow, Emre, Kuyt, Webo


GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Tarık, Bruma, Selçuk, Melo, Ceyhun, Burak, Hamit


SAAT: 19.00


YAYIN: LİG TV


STAT: Türk Telekom Arena


HAKEM:Cüneyt Çakır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...