Fenerbahçe Galatasaray derbisine hazırlanıyor

Fenerbahçe Galatasaray derbisine hazırlanıyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından başladı.

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yenal yönetiminde yapılan antrenmana rahatsız olan Mert Günok dışında tüm futbolcular katıldı. Sakatlığı sona eren Gökhan Gönül de çalışmada yer aldı. Antrenman öncesinde kendi aralarında yaklaşık yarım saat süren bir toplantı yapan sarı-lacivertli ekip, daha sonra üç grup halinde topla ısınma hareketleri yaparak çalışmaya başladı. Selçuk Şahin, Emre Belezoğlu ve Cristian Baroni liderliğinde oluşturulan 3 takım mini bir turnuva yaptı ve antrenman sona erdi. Turnuvayı Cristian'ın takımı kazandı. Bu arada antrenmanın ikinci bölümünde ise krampon darbesiyle eli kesilen Bekir İrtegün tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı. Bekir'in eline 3 dikiş atıldı. Öte yandan 32 yaşına giren Egemen Korkmaz için antrenman öncesinde pasta kesildi ve doğum günü kutlandı. Fenerbahçe Galatasaray maçı hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...