Fatih Ürek'e ne oldu? İşte son durumu...

Fatih Ürek'e ne oldu? İşte son durumu...
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ekranların tanınan ismi Fatih Ürek bir haftada 10 kilo verince fenalaştı. Ürek'i yoğun bakım servisine aldıklarını iddia ettiler. Peki şimdi durumu nasıl?

Fatih Ürek'in sadece sıvı besinlerle beslenmesi sonucunda yakalandığı gribin vücudun bağışıklık sistemini iflas ettirdiği, bu nedenle hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.
YOĞUN BAKIMDA DEĞİL
Fatih Ürek'in yoğun bakımda olduğu yönünde haberlerin çıkması üzerine ünlü şarkıcının ablası Selvi Ürek " nbsp;Ben hastanede Fatih'in yanındayım. Ağır bir durumu yok, sadece gözetim altında tutuluyor' dedi.
FATİH ÜREK KİMDİR?
Fatih Ürek (d. 3 Nisan 1956, Erzurum), Türk fantezi ve pop müzik şarkıcısı. Müzik kariyerinin yanı sıra çeşitli dizi ve filmlerde rol aldı.


Hayatı
Erzurum'da bir sucuk fabrikasında kasaplık yapan Şerafettin Ürek'in 4 çocuğundan biri olarak dünyaya geldi. 3 kız kardeşi vardır. Henüz 1 yaşında iken ailesi Bursa'ya göçtü. Genç yaşta ses sanatçısı olmaya karar veren Ürek bir süre Taylan Gazinosunda çalıştıktan sonra İstanbul'a taşındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...