Facebook'a neden girilemiyor? Facebook çöktü mü?

Facebook'a neden girilemiyor? Facebook çöktü mü?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Facebook Neden Açılmıyor Giremiyorum. Facebook hacklendi mi? Facebook'ta sorun ne?

Facebook Neden Açılmıyor Giremiyorum.

Şüphesiz sosyal medyanın en büyük ve kullanılan sitelerinden birisi de Facebook. Gerek bilgisayar başından gerekse de ios ve android uyumlu samsung, iphone, ipad ve ipod touch cihazlarından girişler de zaman zaman sıkıntılar ve sorunlar meydana gelmiyor değil.

Facebook Açılmıyor

Şu sıralar Facebook'a girmeye çalışanlara site uyarı veriyor ve şu ekran geliyor:

Facebook'a neden girilemiyor? Facebook çöktü mü?


Şu dakikalar itibari ile Sosyal Web sitesi Facebook'a kullanıcılar giriş yapamıyor.. Facebook açılmayacak mı ve ne zaman açılacak.. Facebook neden çöktü işte son dakika bilgileri ve gelişmeleri.
nbsp;
Edinilen son bilgiye göre,Facebook sunucuları geçici bir çökme yaşadı mühendisler şuanda olay ile ilgileniyorlar. Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can. Go Back hatası alıyorsanız korkmayın. İşte tüm detaylar. Bu soruna bağlı olarak Facebook Fan sayfaları da resim, haber video güncellemeleri yapamadı. Sorunun sadece Türkiye'de değil tüm dünyada yaşandığı öğrenildi. Facebook'un dünyada 1 milyara yakın Türkiye'de ise 32 milyon üyesi bulunuyor. Üzgünüz, bir şeyler ters gitti. Biz en kısa sürede elimizden geldiği kadar bu sabit getting üzerinde çalışıyoruz. Sosyal ağ devi Facebook'a sabah saatlerinde dünya genelinde erişim koptu. Facebook'a girmeye çalışan kullanıcılar teknik bir sorun yaşandığını ve sorun üzerinde çalışıldığına dair bir uyarı mesajıyla karşılaşıyor. Facebook'un neden çöktüğü bilinmezken Twitter'dan kullanıcılar siteye giremediğine dair tweet'ler atmaya başladı. Ancak ilerleyen dakikalarda bu hatanın giderilmesi bekleniyor.

Kullanıcıların zaman zaman karşılaştığı sorunlar nedeni ile siteye ve uygulamalara giriş yapılamıyor şeklinde bildirimler almaktayız. Güncelleme ve bakım nedenlerinden ötürü kısa süreli girişlerde sorun yaşamanız mümkün.

Facebook Girmiyor

Sizden kaynaklı herhangi bir sorun yada sıkıntı mevcut değildir. Genel bakım ve güncellemelerden ötürü kısa süreli kesinti yaşanmaktadır. Kısa bir süre sonra tekrar denemeniz halinde sorunsuz bir şekilde giriş yapabilirsiniz.
Ağustos 2014 İTİBARİ İLE CEPTEN, TELEFONDAN, MOBİL VE WEB GİRİŞLER İÇİN WWW.FACEBOOK.COM SİTESİNDE HERHANGİ BİR SORUN GÖZÜKMÜYOR. İNTERNET AYARLARINIZ VE TARAYICI AYARLARINIZI KONTROL EDİNİZ.

Facebook tarafından yapılan resmi açıklamalar ve güncelleme, bakım çalışmalarını bu sayfadan yine takip edebilirsiniz. Yaşadığınız sorunları aşağıda ki yorum bölümünü kullanarak dile getirebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...