Ezgi Mola'dan rekor ücret! Hem de gözleriyle kazanacak

Ezgi Mola'dan rekor ücret! Hem de gözleriyle kazanacak

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ekranın sempatik ismi Ezgi Mola, dünyaca ünlü bir kozmetik firmasının yeni reklam yüzü olacak. Güzel oyuncu Mola, 400 bin TL kazanacak

Büyük ve etkileyici gözleriyle kendine hayran bırakan başarılı oyuncu, bir nbsp;kozmetik firmasının yeni nbsp;reklam yüzü olmayı kabul edince 400 bin TL aldı. Sempatik oyuncu Ezgi Mola, güzelliğiyle markaların ilgisini çekmeye ve nbsp;reklam teklifleri almaya devam ediyor.
"Büyük gözlerin modası geçmez"
Bir nbsp;kozmetik markasının nbsp;reklam filminde oynaması için teklif alan Ezgi Mola, teklifi kabul ederek nbsp;400 bin TL aldı. Firma, Ezgi Mola'yı gözleri büyük olduğu için seçtiğini belirtti. nbsp;Reklam kampanyasını da "Büyük gözlerin modası geçmez" sloganına dayandırdı.
Dişleri de dikkat çekmişti
Ezgi Mola, daha önce de dişlerinin güzelliğiyle markaların ilgisini çekerek diş macunu reklamlarında oynamıştı.
Ezgi Mola'dan rekor ücret! Hem de gözleriyle kazanacak

EZGİ MOLA KİMDİR?
Ezgi Mola (d. 29 Mart 1983, İstanbul), tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu.


2000 yılında Akademi İstanbul'da eğitimine başladı. Henüz 18'ini bitirmeden Kartal Tibet'in yönettiği Karate Can dizisinde ilk televizyon deneyimini kazandı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kazandı ve 4 yıl eğitim aldı. Bu arada Aydoğan Temel'den de 2 yıl tiyatro eğitimi aldı. Yine Aydoğan Temel'in liderliğindeki bir tiyatro topluluğuyla Çürük Elma oyununda ilk sahne deneyimini yaşadı. 2005 Kasımında BKM Atölye'ye katıldı. 2005 sonbaharında safça bir kuaförü canlandırdığı Hırsız Polis dizisinin gördüğü büyük ilgi sonucu kitlelerce tanınmaya başladı. 2006 yılında çevrilen Hayatımın Kadınısın filmindeki rolüyle başarı kazandı. Bu filmde kişisel hedef olarak gördüğü Türkân Şoray ile karşılıklı oynama fırsatı yakaladığı gibi, kendini gösterebileceği bir rolü canlandırma şansı da buldu. Bu rolüyle 2007 yılında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Sadri Alışık Ödülü sahibi oldu. 2008 yılında Uğur Yücel'in yönetmenliğinde Türkiye'de bir ilk olan Kolay Gelsin adlı doğaçlama sit-com denemesinde rol aldı, ama proje uzun ömürlü olmadı. 2013 yılında Patos cips[1] ve Defacto[2] reklamlarında yer almıştır. Ocak 2015'ten itibaren Procter amp; Gamble firmasına ait Ipana diş macununun reklamlarında rol almaya başlamıştır.[3]

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...