Ersun Yanal, Kadlec'i aldı Caner kırmızıdan kurtuldu

Ersun Yanal, Kadlec'i aldı Caner kırmızıdan kurtuldu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe'de son haftaların formda ismi Caner Erkin, sarı-lacivertli takımın Kayseri Erciyespor ile deplasmanda oynadığı maçta 43 dakika görev yapabildi.

Hakemi aldatmaya yönelik hareketten dolayı sarı kart gören nbsp;Caner, maçın 40. dakikasında Erciyesli Yasin ile ikili mücadeleye girdi. Caner'in rakibine 3 defa tekme atarak topu almaya çalıştığı pozisyonda Yasin sakatlandı. Bu harekete sinirlenen Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, itiraz eden sarı-lacivertli futbolcuyu uyarıp eliyle itmesi dikkat çekti. Futbolcusunun kırmızı kart görmesinden çekinen Yanal, 2 dakika sonra Caner'i oyundan alıp nbsp;Kadlec'e yer verirken, sarı-lacivertli futbolcu, bu değişiklikle büyük hayal kırıklığı yaşadı. Böylece nbsp;Ersun Yanal, nbsp;Kadlec'e bu sezon ligde ilk defa forma giyme şansı verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...