Erkan Petekkaya hastaneye kaldırıldı! Son sağlık durumu nasıl?

Erkan Petekkaya hastaneye kaldırıldı! Son sağlık durumu nasıl?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Star TV'de yayınlanan Paramparça dizisinde başrol oynayan Erkan Petekkaya, dizi setinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Son sağlık durumu nasıl?

Başrollerini Nurgül Yeşilçay'la paylaştığı 'Paramparça' isimli dizisiyle ekranlara geri dönen Erkan Petekkaya hastanelik oldu. İlk bölümüyle reyting listelerinde üçüncü sıraya yerleşen diziyle başarı elde eden Petakkaya, önceki gün sette rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Geçen hafta oğlu Cem Cano'nun bir fast food zincirine ait restoranda yediği tavuktan zehirlenmesi sonucu, sorumlu firmaya tazminat davası açan ve kazandığı tazminatı bir hayır kuruma bağışlayacağını söyleyen Petekkaya'nın bu defa kendisi rahatsızlandı. Çekimleri yoğun bir şekilde devam eden dizi setinde aniden rahatsızlanan ve dayanılmaz Ağrılar çekmeye başlayan Petekkaya, acil olarak Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı.
Erkan Petekkaya hastaneye kaldırıldı! Son sağlık durumu nasıl?

Sahnesini bıraktı
Sete geldiği zaman rahatsızlığı başladığı halde uzun süre ağrılarına direnen Petekkaya, daha fazla dayanamayınca sahnesini bırakmak zorunda kaldı. Hastanede yapılan tahlil ve tetkiklerde Petekkaya'nın ağrılarının böbrek taşı düşürmesinden kaynaklandığı ortaya çıktı. Petekkaya'nın tedavisi acil serviste verilen ağrı kesicilerle devam ediyor.
Erkan Petekkaya hastaneye kaldırıldı! Son sağlık durumu nasıl?




PARAMPARÇA'DA BU HAFTA NELER YAŞANDI?
Hiçbir şey gizli kalmayacak… Cansu öz annesini bulacak!
Cihan ve Dilara'nın gerçek anne-babası olmadığını öğrenen ve babasının bütün çabasına rağmen kendisini evdeki bir yabancı olarak hissetmeye başlayan Cansu, öz annesini bulmak için harekete geçer.
Bir yandan görümcesi Keriman'ın kaprisleriyle bir yandan da kızı Hazal'ın bitmeyen istekleri karşısında çaresiz kalan Gülseren ise çok zor günler geçirmektedir. nbsp;
Gözü yükseklerde olan kızı Hazal, boyundan büyük işlere kalkışıp başını derde sokar.
Öz annesini bulacak!
Cihan'ın eşi Dilara, öz kızının bulunması halinde bütün düzenlerinin yerle bir olacağı endişesiyle hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışırken, Cansu, abisi Ozan'ın da yardımıyla öz annesinin kim olduğunu öğrenmeyi başarır. nbsp;
Kızımı benden asla alamazsınız!
Gerçek kızının Cansu olduğunu öğrenen Gülseren ise çok az insanın başına gelebilecek bu büyük travma karşısında yıllarca yetiştirdiği kızını kaybetme korkusu yaşarken, bir yandan da 'gerçek' kızının hayatına aniden girişiyle alt üst olacaktır. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...