Erdoğan-Çağlayan görüşmesine sürpriz konuk

Erdoğan-Çağlayan görüşmesine sürpriz konuk

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Başbakan Erdoğan aralarında Zafer Çağlayan'ın da olduğu ekonomiyle ilgili dört bakanla bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün daveti üzerine Çankaya Köşkü'ndeki yemeğe TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Yargıtay 1. Başkanı Ali Alkan, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Adalet Bakanı ve HSYK Başkanı Sadullah Ergin, Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı Serdar Özgüldür, Askeri Yargıtay Başkanı'na vekaleten Hakim Albay Mehmet Ali Uzun, Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Başkanı Tuğgeneral Abdullah Arslan katıldı.
1.5 SAAT SÜRDÜ
Yaklaşık birbuçuk saat süren, devletin zirvesindeki isimlerin katıldığı yemekten sonra Cumhurbaşkanı Gül ile Başbakan Erdoğan, haftalık olağan görüşmesine geçti. Bu yılki erkler toplantısının yaşanan son gelişmelerle ilgisi olmadığı, önceden planlanmış bir toplantı olduğu vurgulanıyor.
ERDOĞAN RESMİ KONUTTA
Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile 45 dakika süren olağan görüşmesini yaptıktan sonra Resmi Konuta geçti.
EKONOMİ KURMAYLARIYLA GÖRÜŞÜYOR
Başbakan Erdoğan, Resmi Konut'ta Başbakan yardımcıları Beşir Atalay ve Ali Babacan, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile bir araya geldi.
Bu arada Aksaray Valisi Selami Altınok da Başbakanlık Resmi Konutu'na geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...