En güzel ve Anlamlı Öğretmenler Günü Mesajları ve Öğretmenler Günü şiirleri

Düzenleyen:
En güzel ve Anlamlı Öğretmenler Günü Mesajları ve Öğretmenler Günü şiirleri

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Öğretmenler Günü Sözleri, Öğretmenler Günü Mesajları, 24 Kasım Öğretmenler Günü Sözleri Öğretmenler Günü mesajları, Öğretmenler Günü şiirleri en anlamlı öğretmenler günü mesajları, en özel şiirler hepsi burada. Her sene 24 Kasım'da kutlanan Öğretmenler Günü bu yıl da çeşitli etkinliklere sahne olacak. Peki, Öğretmenler Günü ile ilgili şiirler nelerdir? 24 Kasım Öğretmenler Günü şiirlerini haberimizde bulabilirsiniz.

Öğretmenler Günü Sözleri, Öğretmenler Günü Mesajları, 24 Kasım Öğretmenler Günü Sözleri Öğretmenler Günü mesajları, Öğretmenler Günü şiirleri en anlamlı öğretmenler günü mesajları, en özel şiirler hepsi burada. Her sene 24 Kasım'da kutlanan Öğretmenler Günü bu yıl da çeşitli etkinliklere sahne olacak. Peki, Öğretmenler Günü ile ilgili şiirler nelerdir? 24 Kasım Öğretmenler Günü şiirlerini haberimizde bulabilirsiniz. Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü. 24 Kasım Öğretmenler Günü bu yıl yapılacak olan yılda bir sefer kutlanılmakta olan bu özel gün bugün tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Türkiye’de 1981'den beri, her yıl 24 Kasım, Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. Öğretmenler Günü ile ilgili kutlamalar, 26 Kasım 1992’de Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren Öğretmenler Günü Kutlama Yönetmeliği çerçevesinde gerçekleşir. 24 Kasım Öğretmenler Günü bu yıl da çeşitli etkinliklere sahne olacak. Peki, Öğretmenler Günü ile ilgili şiirler nelerdir? Öğretmenler Günü Sözleri, Öğretmenler Günü Mesajları, 24 Kasım Öğretmenler Günü Sözleri

Öğretmenler Günü ile ilgili şiirler nelerdir?

ÖĞRENCİ BİR FİDANDIR

Benim Canım Öğretmenim
Öğrenci bir fidandır,
Öğretmen yağmur.
Azıcık ıslatsa
Büyüyüp ağaç olur.
Öğretmendir öğrenciye yol gösteren,
Öğrenciye okumayı öğreten.
Eli kalem tutmazken
Öğretmendir öğrenciye okumayı öğreten.

SEVGİLİ ÖĞRETMENİM

Sevgisinin sonu yok,
Kalbinin şefkati çok,
Gönlü büyük, gözü tok,
Sevgili öğretmenim.

Bilgisi ışık saçar,
Sözleri gönül açar,
Ruhum sevinçen uçar,
Sevgili öğretmenim.

Bekliyoruz yolunu,
Sardık sağla solunu,
Uzat bize kolunu
Sevgili öğretmenim.

Toplandık dizi, dizi,
Sev, okşa hepimizi,
Sensin okutan bizi,
Sevgili öğretmenim.

Doğru yol gösterirsin,
Okutur, eğitirsin,
Bize bilgi verirsin,
Sevgili öğretmenim.

Seni candan severiz,
Saygı duyar överiz,
Ellerinden öperiz,
Sevgili öğretmenim!..

KÖY ÖĞRETMENLERİ

Yurdumuz uçsuz bucaksız
Gökte yıldız kadar köylerimiz var
Ama uzak ama harap ama garipsi
Alın benim gönlümden de o kadar

Uçsuz bucaksız köylerimizde kuşlar gibi
Her sabah çocuklar size uçar
Ama küçük, ama büyüyen, ama güleç
Alın benim gönlümden de o kadar

Siz kara göklerin yıldızları
Işıtın yurdumuzu sabaha kadar
Ama düşe kalka, ama yiğit, ama umutlu
Alın benim gönlümden de o kadar...

ÖĞRETMENİM

Karanlık dünyama,

Işıksın öğretmenim

Bilginin bekçisi,

Canımsın öğretmenim

Işıksın yolumda,

Kuvvetsin kolumda,

Açtın kollarını bana

Canımsın öğretmenim

Her sözün bir hazine

Bakışın ve sevginle

Açtın her birimize kucak

Canımsın öğretmenim

Kalpten izin silinmez

Senden başkası övülmez

Sevginin eşi bulunmaz

Canımsın öğretmenim.

24 Kasım Öğretmenler Günü

Ellerim kirliydi tuttun elimden
Bilgi dağarcığın açtın özünden
Bendeki cevheri gördün gözümden
Umudum sen oldun düşüm sen gibi

Yüksünmedin burnumdaki sümükten
Sende bir insandın etten kemikten
Annem miydin,babam mıydın,eğitmen.
Kutsal meslek istiyorum sen gibi

Yırtığımda yamam oldun dikişsiz
Özünde doğruydun süssüz nakışsız
Yüreğimdi yüreğin düzgün çakılsız
Düz yollarda gideceğim sen gibi

Aklaştı saçların bendeki kara
Yürüdüm bir hayli vermedim ara
Ektiğin tohumlar yeşersin daha
Ben de tohum ekeceğim sen gibi

Yurdumu öğrettin bayrağım başta
Atamı sevdirdin, her an,her yaşta
Kol kolaydık cehaletle savaşta
Şimdi eğitmenim tıpkı sen gibi

Yüreğim yorulmaz feyz aldım senden
Ben de tutacağım çamurlu elden
Dikensiz gördüğüm, dikenli gülden
Demet demet dereceğim sen gibi...

Ana Gibi, Baba Gibi

Öğretmenim bilir misin

Seni nasıl sevdiğimi?

Sorsan bana nerde yerin

Gösteririm ben kalbimi

Ana değil, ana gibi; Baba değil, baba gibi

Öğretmenim ben de sevgin

Can içinde bir can gibi...

KÖY ÖĞRETMENLERİ

Yurdumuz uçsuz bucaksız
Gökte yıldız kadar köylerimiz var
Ama uzak ama harap ama garipsi
Alın benim gönlümden de o kadar

Uçsuz bucaksız köylerimizde kuşlar gibi
Her sabah çocuklar size uçar
Ama küçük, ama büyüyen, ama güleç
Alın benim gönlümden de o kadar

Siz kara göklerin yıldızları
Işıtın yurdumuzu sabaha kadar
Ama düşe kalka, ama yiğit, ama umutlu
Alın benim gönlümden de o kadar...

Cumhurbaşkanı’ndan Öğretmenler Günü mesajı     

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Geleceğimize ilişkin hedeflerimize ulaşabilmemiz konusunda en büyük görev, öğretmenlerimize düşüyor. Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirmesinde, öğretmenlerimizin çabalarının, emeklerinin çok önemli payı olacak" dedi.

Erdoğan, "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla yayımladığı mesajda, öğretmenlerin, insanı en ideal şekilde eğitmek, geleceği inşa etmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirtti.

Milletin her bir ferdinin, kendisi ve çocukları için öğretmenlere şükran borcu olduğunu vurgulayan Erdoğan, ilk emri "oku" olan bir medeniyetin mensupları olarak, öğrenmenin ve dolayısıyla öğretmenlerin ayrı bir yeri, ayrı bir öneminin bulunduğunun altını çizdi.

Bugün de milletçe eğitime, öğretime, ilme, alime, öğretmene derin bir saygıyla, muhabbetle yaklaşıldığını hatırlatan Erdoğan, şöyle devam etti:
"Ülkemizde saygınlığı en yüksek meslek mensuplarının başında öğretmenler, ilim adamları gelmektedir. Bilmek ve öğrenmek, insanoğlunun doğuştan gelen bir özelliğidir. Öğretmenler, bu vasfı, uygulamaya ve hikmete, yani iyi ile kötüyü ayırt etmeye tahvil etmekle mükelleftirler. Dolayısıyla öğretmen, evet öğretendir ama bununla birlikte eğiten, terbiye eden, çocuğun içindeki cevheri ortaya çıkartan kişidir; öyle olmalıdır. İnsan yetiştirmek, aynı zamanda bir medeniyet, bir kültür inşasıdır.

Öğretmenlerimizi, kendilerine emanet ettiğimiz çocuklarımızı bu anlamda da yetiştiren insanlar olarak görüyor, kendilerinden böyle bir gayret bekliyoruz. Bu nedenledir ki geleceğimize ilişkin hedeflerimize ulaşabilmemiz konusunda en büyük görev, öğretmenlerimize düşüyor. Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirmesinde, öğretmenlerimizin çabalarının, emeklerinin çok önemli payı olacaktır."

Erdoğan, aziz milletin, geçmişte olduğu gibi gelecekte de öğretmenlerine sahip çıkmaya devam edeceğine dikkati çekerek, "Okullara, öğretmenlere, diğer eğitim kurumlarına ve kadrolarına yönelik saldırılarda bulunanları milletimiz asla affetmemiştir, affetmeyecektir" değerlendirmesinde bulundu.

"Öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum"

Öğretmenliğin, sadece ücreti, imkanı için yapılacak bir meslek olmadığına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu mesleği gönülden sevmeyen, kendini bu işe adamayan hiç kimsenin, gerçek manada bir öğretmen olamayacağına işaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin 81 ilinde, şehir merkezlerinden en ücra köylere kadar her karışında vazifelerini hakkıyla yerine getiren öğretmenleri, kendilerini eğitime ve öğrencilerine adamış olmalarından dolayı en içten duygularla tebrik ederek, şunları söyledi:

"Bu düşüncelerle, Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum. Bu vesileyle emekli öğretmenlerimize saygılarımı ifade ediyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum."

Bakan Avcı'dan öğretmenlere SMS’li kutlama     

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere kutlama mesajı gönderdi.

Bakan Avcı, öğretmenlerin cep telefonlarına gönderdiği kısa mesajda, "Sevgili öğretmenim, Öğretmenler Gününüz kutlu olsun. Öğrencilerinizle ve sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı, başarılı yıllar dilerim" dedi.

Genelkurmay Başkanıda öğretmenler gününü kutladı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri olarak eğitim ve öğretimdeki hedeflerinin ülkeye, millete, anayasal değerlere, cumhuriyete, şanlı bayrağa, Atatürk ilke ve inkılaplarına, silahlı kuvvetlere gönülden bağlı, vatanı ve bayrağı için gerektiğinde canını hiç düşünmeden feda edebilecek personel ve birlikler yetiştirmek olduğunu bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, Akar'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladığı belirtildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve ülkenin geleceğinin teminatı olan gençlerin yetiştirilmesinde büyük pay sahibi öğretmenlerin gününü kutlayan Akar, Başöğretmen ve ebedi Başkomutan Atatürk'ün, "Bir millet, savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin köklü sonuçlar vermesi ancak irfan ordusuyla mümkündür. Bu ikinci ordu olmadan, birinci ordunun elde ettiği kazançlar, sönük kalır" sözünü hatırlattı.

Orgeneral Akar, öğretmenlerin görevlerini içten ve özveriyle yerine getirdiğini belirterek, şunları kaydetti:
"Türk Silahlı Kuvvetleri olarak, eğitim ve öğretimdeki hedefimiz; ülkemize, milletimize, anayasal değerlere, cumhuriyete, şanlı bayrağımıza, Atatürk ilke ve inkılaplarına, silahlı kuvvetlerimize gönülden bağlı, müşahede, muhakeme ve icra yeteneği gelişmiş, yetkilerini muhakemeye dayalı cesaretle kullanabilen, inisiyatif ve sorumluluk sahibi, ciddiyet, samimiyet, diyalog ve koordinasyon içinde çalışan, çağın gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip, aldığı her görevi azimle ve heyecanla yerine getirebilen, her şeyden önemlisi vatanı ve bayrağı için gerektiğinde canını hiç düşünmeden feda edebilecek personel ve birlikler yetiştirmektir. Bu hedef doğrultusunda yürüttüğünüz çalışmalarınızı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı azim, irade, özveri ve kararlılıkla sürdüreceğinize olan inancım tamdır. Öğretmenler Günü vesilesiyle Türk Silahlı Kuvvetlerine hizmeti geçmiş tüm öğretmenlerimizi şükranla, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aramızdan ayrılanları minnetle anar, halen görevde olan öğretmenlerimize sağlık, başarı ve esenlikler dilerim."

Vali Şahin’den Öğretmenler Günü kutlaması

İstanbul Valisi Vasip Şahin de yayınladığı mesajla 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Şahin, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 24 Kasım 1928 yılında ‘Başöğretmen’ unvanını aldığı ve her yıl Öğretmenler Günü olarak kutladığımız, 24 Kasım gününün, tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Kutsal bir mesleği icra eden, muhterem öğretmenlerimize sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Öğretmenler, yüksek ideallerle insanlarımızı aydınlık bir geleceğe taşıyan ve muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı adımlarla ilerlememizi sağlayan, mümtaz şahsiyetlerdir. Toplumu sabır, bilgi, şefkat ve merhametle yoğuran öğretmenler, aynı zamanda gençlerimize milli şuuru ve milli kimliği kazandıran, fikir ve kanaat önderleridir. Milletimizin yükselmesinde en büyük emeğin, yurdumuzun dört bir yanında fedakârca görev yapan öğretmenlerimize ait olduğu aşikardır.

Saygıdeğer Öğretmenlerimiz, ülkemizin nitelikli insan gücünü eğiterek hayata hazırlamakta, gelecek kuşakların iyi yetişmeleri ve donanımlı olmaları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamaktadırlar. Hayatlarımızı aydınlatan öğreti, öğüt ve örnek davranışlarıyla rol model olan öğretmenlerimiz, omuzladıkları bu kutsal vazifeyi, layıkıyla yerine getirmektedirler. Milletimiz, kültür ve medeniyetimiz, insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen öğretmenlerimizi her zaman aziz ve muteber saymıştır.

Sahip oldukları ilmi ve irfanı öğrencilerine aktaran, çocuklarımıza bir harf öğretebilmek için canla başla çalışan bu güzide mesleğin mensubu öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Tekrar tüm öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor; kendilerine sağlık, huzur, mutluluk ve esenlikler diliyorum.”

Ülkemizin fedakar öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun. Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun. Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum derler. Ben sizin kırk yıl değil ölünceye kadar köleniz olurum… Üzerimde emeği olan bütün öğretmenlerimin öğretmenler gününü en içten dileklerle kutluyorum. Başöğretmen Atatürk”ün birer yansıması olan sizler, övgülerin en güzeline layıksınız. Öğretmenler gününüz kutlu, başarılarınız daim olsun. Öğretmenim, bu mutlu gününüzde size sağlık ve mutluluklar diler, ellerinizden öperim. Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.(Hz. Ali) Öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutlarım.

Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir.(Atatürk) 24 Kasım tüm öğretmenlere hayırlı olsun… Dünyanın her yerinde öğretmenler toplumun en özverili ve en saygıdeğer öğeleridir.(Atatürk) 24 Kasım Öğretmenler Günü tüm ulusa kutlu olsun… Öğretmenim bilir misin seni nasıl sevdiğimi? Sorsan bana nerde yerin gösteririm ben kalbimi. Öğretmenler gününüz kutlu olsun… Doğruya, güzelliğe, odur yolu gösteren odur hep geleceğe güvenle gülümseyen. Bir ana, bir babadır çocuklara sunulan. Odur eli öpülen, odur fedakâr insan. Öğretmenler gününüz kutlu olsun… Çocuklarımızın Yetişmesinde Büyük Rol Oynayan, Her Türlü Fedakarlığı Gösteren Sizlere Çok Borçluyuz. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun. Bir Ulusun Çağdaş Ülkeler Düzeyine Erişebilmesi; Egitim Ve Öğretimin Kaliteli Ve Bilimsel Yöntemlerle Yürütülmesi ile Ancak Mümkün Olabilir. Öğretmenler Günün Kutlu Olsun.. Öğretmen, doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Öğretmenler gününüz kutlu olsun… Öğretmen, bir bahçıvandır. En güzel gülleri o yetiştirir. Hiç yorulmadan, bıkmadan, usanmadan bahçesindeki güllere su verir ve onların bakımını titizlikle yapar. Öğretmenler gününüz kutlu olsun… Öğretmen, öğrencilerinin üzerine titreyendir. Gömleğimizin düğmesi açılınca eliyle kapatan, alnımız terleyince mendiliyle kurulayan, ayağımıza tas dokunsa bizden önce üzülendir. Öğretmenler gününüz kutlu olsun… Bir topluluk ulus olabilmek için mutlaka eğiticilere, öğretmenlere muhtaçtır. Onlardır ki, toplumun gerçek bir ulus haline getirirler.(Atatürk) Bir gün dersem ki ben öğretmenim sen güneş kadar uzakta bile olsan her bakışımda gülümseyişini görürüm ışıksız açmazmış çiçek, gelmezmiş bahar inan seninle her mevsim bahar öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun… Sen bir ışık yolusun. Bizi hep aydınlatan bir bilgi kaynağısın türlü şeyler anlatan. Avukat, doktor, hâkim, hepsi senin eserin bu ülke, bu insanlar senindir öğretmenim. Her öğretmenler gününde, sevinçle çarpar kalbim. Gösterdi tüm gücünü sevgili öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun… Bir gün adımı soranda çocuklarım kendimden önce senin adını söylerim solmadan açabiliyorsa körpe tomurcuk, uğrunda harcanır boncuk boncuk, yine de bitmez öğretmenim var derim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun… Bir gün dersem ki, ben öğretmenim kalemimin mürekkebi alın terindir. Vedalaşıp gidersem öğretmenim unutmayı unuturum da, unutmadığım kalbimdeki en güzel yerindir. Öğretmenler gününüz kutlu olsun… Yılın bir günü hatırlamakla senin hakkını nasıl ödeyebilirim ki? Her zaman kalbimde olacaksın. Hayatım boyunca seni hiç ama hiç unutmayacağım öğretmenim. Öğretmenler gününü kutlarım, seni çok ama çok seviyorum. Dünyanın en değerli varlıkları olan siz öğretmenler! Bugün, Türk öğretmeninin şeref günüdür. Ona olan saygıyı yenileme, onun yüceliğini anma günüdür. Böyle anlamlı bir günde hepinizi sevgiyle, candan kutluyoruz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun… Başarım da sen varsın …kalbim ismini ansın.saygılar senin olsun… sevgili öğretmenim Siz Öğretmenler “sevgi Elçileri” Siniz. Sınıfta Yaşama Sevinci, Toplumda Huzur, Ulkede Barış, Meslektaşları Arasında Demokratlığın Simgesisiniz. Dünyanın en değerli varlıkları olan siz öğretmenler! Bugün, Türk öğretmeninin şeref günüdür. Ona olan saygıyı yenileme, onun yüceliğini anma günüdür. Böyle anlamlı bir günde hepinizi sevgiyle, candan kutluyoruz. … Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir. Öğretmenler günün kutlu olsun. Öğretmen ile ilgili Sözler Toplumun düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı öğretmenlerdir. (Atatürk) Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. (Atatürk) Öğretmenler!.Sarsılmaz imanla sizi izleyeceğiz ve karşılaştığınız bütün engelleri kaldıracağız. (Atatürk) Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır. (Atatürk) Dünyanın her yerinde öğretmenler, toplumun en fedakar ve saygıdeğer insanlarıdır. (Atatürk) Öğretmenler bir milleti kurtaran en büyük unsurlardır. (Atatürk) Yeni nesil en büyük cumhuriyetçilik dersini bugünkü öğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri öğretmenlerden alacaktır. (Atatürk) Benim asıl anlatılacak yanım öğretmenliğimdir. Topluma, milletime ben, öğretmenlik yapabiliyorsam, beni onunla anlatın. Yoksa kazandığım zaferler, yaptığım öteki işlerle beni anlatmanız pek önemli değildir. (Atatürk) Öğretmen, taze ruhları işleyen ustadır. Nesiller yaşatır; ülkeler değil, gönüller fetheder. (Arif Hikmet Par) Öğretmen kandile benzer. Kendini tüketerek başkalarına ışık verir. (Rufini) Dünyada her şeye bir değer biçilir. Ama öğretmenin eserine değer biçilemez. Onun eseri hem her şeydir ve hem de hiçbir şeydir. (Socrates) Herkesi aydınlatmak isteyen öğretmenler, mum gibi erimeğe razı olmalıdır. (Cenap Şahabettin) İyi bir öğretmen, kendini yavaş yavaş gereksiz yapabilen biridir. (T. J. Carruthers) Bana bir harf öğretenin kölesi olurum. (Hz.Ali) Öğretmen nasılsa sınıf da öyledir. (Alman Atasözü) Heykeltıraş mermere ne ise, öğretmen de çocuğa odur. (Atasözü) Yeryüzünde öğretmenlikten başka onurlu bir meslek tanımıyorum. (Diyojen) Ulusları kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Dünyanın her yanında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakâr ve en değerli varlığıdır. Öğretmen bir sanatkârdır, yarının temelini o attığı gibi, değerli kişilik hamuruna da biçim verir. Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir. Öğretmen, geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur. Toplumların uygarlık düzeyi, öğretmene verdiği değerle ölçülür. Geleceğin güvencesi eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.

Öğretmenler Günü Sözleri, Öğretmenler Günü Mesajları, 24 Kasım Öğretmenler Günü Sözleri
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...