Emniyet Genel Müdürlüklerinde görev değişiklikleri, İşte detaylar

Emniyet Genel Müdürlüklerinde görev değişiklikleri, İşte detaylar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ankara ve İstanbul dışında Kayseri, Bursa, Trabzon ve Kocaeli'nin de aralarında bulunduğu emniyet müdürlüklerinde, görev yerinin değiştiği öğrenildi.

Hüseyin Çapkın'ın 2 yardımcısı, Organize Şubede görev yapan 2 müdür yardımcısı ve Mali Şubede görev yapan 2 Müdür yardımcısı mevcut görevlerinden alındı. Mevcut görevlerinden alınan isimler şöyle; Hüseyin Çapkın'ın müdür yardımcılarından; Kaçakçılık, İnterpol, Europol, Sierra, Narkotik Şube, Organize Şube Sorumlusu Mahir Çakallı, Siber Suçlarla ve Mali Şube'den Sorumlu Hamza Tosun, Organize Şube Müdür Yardımcıları Şenol Demir, Ahmet Kalender, Mali Şube Müdür Yardımcıları Yasin Topçu, Kazım Aksoy, nbsp;Bu sabah nbsp;5 emniyet müdürü daha görevden alınmıştı. nbsp;Görevden alınmaların direkt İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın kanalıyla yapıldığı belirtimişti. nbsp;Çapkın'ın dün yapılan yolsuzluk operasyonlarından haberdar edilmediği için çok kızgın olduğu ve bugün yapılan görevden almaların bu nedenle yapıldığı iddia ediliyor.
İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖEV DEĞİŞİMİ
İstanbul Emniyet Müdürlüğünde 2 il emniyet müdür yardımcısı ile 4 şube müdür yardımcısının görev yeri değiştirildi.
Alınan bilgiye göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube ile Narkotik Şube'den sorumlu İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Çakallı ve Mali Suçlarla Mücadele Şube'den sorumlu İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hamza Tosun'un, Personel Şube Müdürlüğü bünyesine alındığı, ilerleyen günlerde yeni görev yerlerine atanacakları öğrenildi.
Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür yardımcıları Şenol Demir ve Ahmet Kalender, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdür yardımcıları Yasin Topçu ve Kazım Aksoy'un da Personel Şube Müdürlüğü bünyesine alındıkları bildirildi.

BURSA'DA 3 ŞUBE MÜDÜRÜNÜN YERLERİ DEĞİŞTİ
Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde ise, 3 şube müdürünün görev yerleri değiştirildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet, Gasp ve Ahlak Bürolardan sorumlu Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Erol Turan Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü oldu. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü İhsan Yıldız ise Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü görevine getirildi. Muhabere Elektronik Şube Müdürü Ümit Erdoğan ise, Nilüfer Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak. Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya atamaların Valiliğin tasarrufuyla gerçekleştirildiğini söyledi.
TRABZON'DA 2 MÜDÜR YER DEĞİŞTİRDİ
Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ile Özel Güvenlik Şube Müdürü yer değiştirdi. Emniyet Genel Müdürlüğü, Trabzon Valiliğine gönderdiği talimat doğrultusunda Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Fatih Keçeli, Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü görevine getirilirken, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü görevine de Mustafa Bulut getirildi.
Bu haber 15 kez okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...