Drogba ve Eboue'ye ceza yok

Drogba ve Eboue'ye ceza yok

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

PFDK, Nelson Mandela'yı anmak için slogan içeren tişörtler giymeleri nedeniyle kurula sevk edilen Drogba ve Eboue hakkında cezaya gerek görmedi.

TFF'den yapılan açıklamada, kurulun bugün yaptığı toplantıda, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Elazığspor arasında oynanan karşılaşmada, Drogba ve Eboue'nin slogan içeren tişört giymelerinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle kurula sevk edildikleri belirtilerek, "İsnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına karar verilmiştir" denildi. Drogba, Spor Toto Süper Lig'de Elazığspor ile yaptıkları maçta, 69. dakikada oyundan alınırken formasını çıkarıp, üzerinde "Thank you Madiba" (Teşekkürler Madiba) yazılı tişörtüyle sahadan ayrılmış, ilk yarının bitiminde formasını çıkaran Eboue'nin tişörtünde ise "Rest in Peace Nelson Mandela" (Huzur içinde yat Nelson Mandela) mesajı yer almıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...