Devlet Bahçeli Kızılcahamam'da 29 proje açtı

Devlet Bahçeli Kızılcahamam'da 29 proje açtı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kızılcahamam Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen 29 projenin toplu açılış ve temel atma törenine katıldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Allah'ın izniyle tüm karşı çıkışlara ve keskin itirazlara rağmen Türkiye Cumhuriyeti geleceğe uzanacak, sizlerle devamını koruyacaktır. Çünkü, cumhuriyet fazilet olduğu kadar, şehitlerimizin emaneti, çekilen çilelerin ve ızdırap dolu günlerin aziz bir neticesidir" dedi. Bahçeli, Kızılcahamam Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen 29 projenin toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Kızılcahamam Belediyesinin yaptığı çalışmalardan bahseden ve bu çalışmalardan dolayı Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal'ı kutlayan Bahçeli, 2014'ün Mart'ında yapılacak yerel seçimlerde de Kızılcahamamlıların tercihinin tekrar MHP olacağına inandığını söyledi. Partilerinin belediyecilik anlayışının merkezine insanı koyduklarını ve ayrımcılığın kendilerine yabancı olduğunu ifade eden Bahçeli, şöyle konuştu: "Partizanca yaklaşmak bize uzaktır. Vatandaşlarımızı itmek, incitmek ve ihmal etmek bizimle taban tabana zıttır. Biz herkesi Cenab-ı Allah'ın bir emaneti kabul eden gönül genişliğine sahibiz. Siyasi görüşü ne olursa olsun her Kızılcahamamlı kardeşim bizim canımızdır, değerimizdir. Bizim dinimiz kardeşlikten feyz almaktadır. Üslubumuz birliğe ve bütünlüğe dayalıdır. Bizde tepeden bakmak yoktur, insanı hor ve hakir görme asla bulunmamaktadır. Milettimin her ferdi Kızılcahamamın her insanı bizim için vazgeçilmez, yeri doldurulamaz özelliktedir. Belediyecilik vizyonumuzun temel ilkeleri de buna göre anlam kazanmakta bununla şekillenmektedir." Bahçeli, konuşmasının ardından 29 projenin toplu açılış ve temel atma törenini Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal ile birlikte temsili açılış kurdalesini keserek gerçekleştirdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...