Dev derbinin ilk 11'i belli oldu! G.Saray'da büyük sürpriz

/ Kaynak: REUTER
Dev derbinin ilk 11'i belli oldu! G.Saray'da büyük sürpriz

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / REUTER

Türkiye'nin nefesini tutarak beklediği dev derbi öncesi Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu.

Dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi iki dev takımın ilk 11'i belli oldu. Teknik direktör Mancini, Ceyhun Gülselam'a ilk 11'de görev verdi. Fenerbahçe'de ise teknik direktör Ersun Yanal; Meireles, Kadlec, Yobo ve Holmen'i 18 kişilik kadroya almadı. Saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'nin naklen yayınlayacağı dev maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Türkiye'nin nefeslerini tutarak beklediği derbiyi Skorer'den canlı anlatımla takip edebilirsiniz. Fenerbahçe'de ise 6 yabancı kontenjanı için karar verildi. Uzun zamandır sakat olan ancak iyileşmesine rağmen maç eksiği bulunan Meireles, teknik direktör Ersun Yanal tarafından tercih edilmezken, Portekizli'nin yanı sıra Kadlec, Yobo ve Holmen de derbi maçın 18 kişilik kadrosuna giremedi.
YOBO, KADLEC, HOLMEN VE MEIRELES SAMANDIRA'DAN AYRILDI
Bu arada geceyi kampta tesislerde geçiren bu 4 yabancı, öğlen maç kadrosu açıklanınca Samandıra'daki tesislerden ayrıldı ve takım arkadaşlarına başarılar diledi.
Saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'nin naklen yayınlayacağı maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. nbsp;
İki takımın ilk 11'i şöyle:


FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Emre, Kuyt, Cristian, Sow, Webo
GALATASARAY: Eray, Dany, Semih, Chedjou, Eboue, Ceyhun, Selçuk, Melo, Bruma, Drogba, Burak


Fenerbahçe 142-120 önde
Ezeli rakipler toplamda 376. kez karşılaşacak. 17 Ocak 1909 tarihinde başlayan dev rekabette Fenerbahçe 142 galibiyet alırken Galatasaray 120 kez kazandı. 113 derbi ise berabere bitti. Sarı-lacivertli takım rakip fileleri 524 kez havalandırırken, Cim-Bom 477 gol kaydetti. İki takım arasında 6'sı Süper Lig, 2'si TFF Süper Kupa olmak üzere oynanan son 8 maçtan 4'ünü kazanan Galatasaray, 2 kez berabere kaldı. Bu süre içinde Fenerbahçe 2 kez kazanabildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...