Deniz Seki'den şok haber! Hayranları bu habere çok üzülecek

Deniz Seki'den şok haber! Hayranları bu habere çok üzülecek

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Cezaevinde olan ünlü sanatçı Deniz Seki'den hayranlarını üzecek haber geldi. Seki, ameliyat olmak üzere bir kamu hastanesine sevk edildi

Cezaevine girdiği sırada ciddi bir sağlık sorunu olduğu ve bu nedenle cezaevine giremeyen Deniz Seki, cezaevine girer girmez sağlık sorunları nedeniyle tedavi olmak istediğini belirtmiş, C. Savcılığınca da Adli Tıp Kurumuna sevk edilmişti. Adli Tıp Kurumunca hastalığın ciddi boyutta olduğu ve sanatçının ameliyat olması gerektiğinin belirtilmesi üzerine bir kamu hastanesine sevki uzun süredir gündemdeydi.


AMELİYAT OLACAK!
Deniz Seki'nin bugün ameliyat öncesi tetkiklerin yapılması ve ameliyatı için İstanbul 'daki bir kamu hastanesine sevk edildiği, hastanede ameliyat ve tedavi amacıyla hastaneye yatış işlemlerinin yapıldığı öğrenildi. Seki'nin burada önce tetkiklerinin yapılacağı sonrasında ise yumurtalıklarındaki şüpheli kist nedeniyle ameliyat edileceği bildirildi. Sanatçının ne zaman ameliyat edileceği ve hastanede ne kadar kalacağı hususu ise netlik kazanmadı. nbsp;


YEŞİM SALKIM BİLDİRDİ
Hastalığı süresince kendisine dua eden takipçilerine teşekkür eden Salkım, twitter sayfasından 'Beni yalnız bırakmayan sizler sağ olun var olun her şeyin başı sağlık arkadaşlar şu anda aynı ameliyatı sevgili Deniz Seki oluyor. nbsp;Lütfen ona da dua edin sağ sağlim iyileşip sağlığına kavuşsun arkadaşım iyi ki varsınız bazen sizi hiç tanımayan insanlar acınıza ortak oluyor.' mesajını paylaştı.
Deniz Seki'den şok haber! Hayranları bu habere çok üzülecek

DENİZ SEKİ'NİN HASTALIĞI İLERLEMİŞTİ
Hakkında verilen mahkumiyet kararının infazına başlanan Deniz Seki kanser riski taşıyan hastalığıyla ilgili olarak tedavi olmak amacıyla başvuruda bulunduğu öğrenildi. Yargıtay'ın Deniz Seki hakkındaki kararı onamasından kısa bir süre evvel gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde yapılan tetkiklerde Seki'nin sağ yumurtalığında 10.5 cm boyutlarında bir kistik lezyon saptanmış, bunu takiben yapılan MR çekiminde 'pelviste 10.5 cm ebatlarında santralinde septasyon içeren ve kontrastlanım gösteren kistik oluşuma sahip dev kist' tespit edilmiş. Buna ilişkin tedavi evraklarını da Seki'nin avukatı Naim Karakaya tarafından infaz savcılığına sunulmuştu.


Cezaevinde şikâyeti arttı
Kanser riskine işaret eden bulgulardan sonra Seki'nin tedavisi yarım kaldı. 16 Kasım'da cezaevine giren Seki, ilk muayenesinde hastalıkla ilgili şikayetlerinin ciddi oranda arttığını ifade etti ve cezaevi müdürlüğüne yazılı olarak başvurdu.
Seki'nin avukatı Naim Karakaya, "Maalesef bu hastalığa ilişkin eldeki tıbbi evraklar çok ciddi bir kanser olasılığına işaret etmektedir" dedi.
Deniz Seki'den şok haber! Hayranları bu habere çok üzülecek

Yanına seccade ve tespih aldı
Aldığı cezanın onanmasının ardından 6 ay firari nbsp;hayatı yaşayan Deniz Seki'nin Bakırköy Kadın ve Çocuk nbsp;Kapalı İnfaz Kurumu'na götürülürken yanına sadece seccade ve tespih aldığı ortaya çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...