Deniz Seki bakın nerede bulundu

Deniz Seki bakın nerede bulundu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, uuyşturucu ticareti yapmak suçundan 5 aydır aranıyor. Peki, Deniz Seki bulundu mu? İşte detaylar

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, uuyşturucu ticareti yapmak suçundan 5 aydır aranıyor. Peki, Deniz Seki bulundu mu? İşte detaylarUyuşturucu ticareti yapmak suçundan hapis cezası alan Deniz Seki 5 aydır aranıyor. Bodrum ve Mikanos'ta olduğu iddia edilen Deniz Seki Tuzla'da ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...Deniz Seki'nin izini Millet Gazetesi'nden Bülent Ceyhan buldu... Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle 5 aydır aranan Deniz Seki iddia edildiği gibi ne Bodrum'da ne de Mikonos'ta saklanıyor...Ünlü şarkıcı Tuzla'da Bülent E.,'nin yaklaşık 8 ay önce satın aldığı tripleks villada saklanıyor... Seki'nin zaman zaman 34 K.. plakalı siyah ciple alışverişe çıktığı görüldü. Aracın sahibi ve saklandığı yerin İzmirli bir şahıs olan Bülent E. olduğu belirlendi. Deniz Seki, şehir merkezinden uzakta bulunan villada dostlarıyla bir araya geldi. Hatta evin verandasında eğlence bile düzenlendi. Oldukça kilo aldığı gözlenen Seki, büyük bir siyah şapka ve güneş gözlükleri olmadan dışarı çıkmadı. Eve yakın bir AVM'de ise polise yakalanmadan alışveriş yapmayı başardı...Seki ile röportaj yapmak istediğini söyleyen Millet Gazetesi muhabirine tehdit ederek hakaretler yağdıran Bülent E., önce evin sahibi olmadığını söyledi. Ardından da evinin izlenmesinin suç olduğunu ifade edip savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ileri sürdü.... Muhabirin 'Polis çağırın' teklifini ise geri çevirdi. 5 aydır firarda olan Deniz Seki kokain kullandığı ve çevresine de temin ettiği gerekçesiyle yargılandığı davadan 6 yıl 3 ay hapis cezası almıştı. Yargıtay tarafından da onanan hapis cezası nedeniyle daha önce 7.5 ay cezaevinde kalan Seki'nin 4 yıl 2 ay daha cezaevinde yatması gerekiyor...Şarkıcı Deniz Seki'nin "kokain ticareti yapmak" suçundan cezaevine girmesi bekleniyordu. Seki bu süreçte infaz savcılığına sağlık raporu göndermişti. Hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını ve cezanın ertelenmesini isteyen Seki, savcılığa ulaşan raporda kanser riski taşıdığı öne sürülen "over kisti" rahatsızlığına nbsp;yakalandığını öne sürmüştü. Ancak savcılık yakalama kararının kaldırılması talebini reddetti.. İnfaz savcılığı yakalanması durumunda Seki'yi Adli Tıp Kurumu'na sevk edecek. Buradan alınacak rapora göre Deniz Seki'nin durumuna karar verilecek.

Deniz Seki bakın nerede bulundu

Deniz Seki kimdir?

Deniz Seki (d. 1 Temmuz 1970, İstanbul), Türk pop müzik şarkıcısı, besteci ve söz yazarı. Seki, ikisi sinema, biri televizyon dizisi olmak üzere toplam 3 filmde rol almıştır. Seki 2012'nin Şubat ayında[kaynak belirtilmeli] gösterime giren Eşruhumun Eşzamanı filminde oynadı. 1 Temmuz 1970 yılında İstanbul'da doğan Deniz Seki, öğrenim yıllarında ilkokulu Maçka Süheyla Artam'da, orta ve lise eğitimini de yatılı olarak[kaynak belirtilmeli] Çamlıca Kız Lisesi'nde okudu. Okulu bitirdikten sonra, TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu olduandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan aralarında Deniz Seki'nin de bulunduğu 19 sanık hakkkında uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk davada Seki, serbest bırakılmış ve hakkında tutuksuz yargılanma kararı çıkarılmıştır.Uyuşturucu iğrenç bir şey. Uyuşturucu kullanan insanlar, kullanmaya başladıkları andan itibaren kendilerini yok etmeye de başlıyor. Ama çaresizlik seni o kötü yollara sürüklüyor. Sonra aklın başına geliyor ama iş işten geçmiş oluyor.Ancak bir süre sonra mahkeme tarafınca Seki hakkındaki karar bozulmuş ve Seki hakkında yakalama kararı çıkarılmıştır.[4] Mahkeme Seki'nin yakalama kararını tutukluluğa çevirmiştir. Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirilen Seki aleyhine mahkemece 18 Şubat 2010 tarihinde uyuşturucu ticaretine yardım etmek suçlamasıyla 8 yıl hapsi istenmiştir. Ayrıca davayı yöneten Savcı, Seki'nin uyuşturucu madde kullanmak suçundan tedavi edilmesine ve denetimli serbestlik uygulanmasına karar verilmesini istemiştir.

Deniz Seki bakın nerede bulundu

Davada diğer 15 sanıklarında 7.5 ile 39 yıl hapsi istenmiştir. Davada Seki'nin eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici'nin de ifadesine başvurulmuştur.[6] 24 Şubat 2010 tarihinde görülen davanın ardından Seki, Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne götürülmüştür. Deniz Seki adliyeden çıkarılırken gözyaşlarını tutamamıştır.Seki, cezaevinde geçirdiği 218 günün ardından 2 Kasım 2010 tarihinde görülen ilk duruşmada tahliye edilmiştir. Cezaevinden elinde Kuran ile çıkan Seki, "Değiştim, yepyeni pırıl pırıl, gerçekten arınmış bir Deniz Seki göreceksiniz" demiştir.[9][10]İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, 6 yıl 3 ay hapis cezası onanan ve dava dosyasını İnfaz Savcılığı'na gönderilen şarkıcı Deniz Seki hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Ancak Deniz Seki hala yakalanamamıştır.1993 yılında Melih Kibar ile tanışan Seki, Kenan Doğulu, İzel, Yaşar, Emel Müftüoğlu, Ege, Ferda Anıl Yarkın ve Zuhal Olcay gibi sanatçılara vokalistlik yapmıştır. 1995 yılında, Pop-Show 95 Şarkı yarışmasına katılan Seki kendi yazdığı şarkı ile[kaynak belirtilmeli] birinci olmuştur.9 Nisan 1997'de ilk albümü sözü müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan "Hiç Kimse Değilim" çıktı. 25 Aralık 1999 tarihinde, söz ve müziklerinin birçoğu kendisine ait olan "Anlattım" isimli albümü çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...