Çukur yeni bölüm bu akşam yok mu, 14 Ekim Çukur yeni bölüm ne zaman, neden yok?

Düzenleyen:
Çukur yeni bölüm bu akşam yok mu, 14 Ekim Çukur yeni bölüm ne zaman, neden yok?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Çukur bu akşam yok mu, Çukur yeni bölüm neden yok, Çukur 14 Ekim bölümü yayınlanmayacak mı, Çukur niye yok, Çukur günü mü değişti gibi konular dizinin hayranları tarafından sıkça araştırılıyor. Pazartesi akşamları reyting rekorları kıran dizi Çukur , 14 Ekim akşamı yeni son bölümü ile ekranlara gelmesi bekleniyordu ancak kanalın yayın akışında Çukur yeni bölüm yer almıyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu gibi deneyimli oyuncuların yer aldığı Çukur dizisinin yeni bölümü ne zaman merak ediliyor.

Çukur bu akşam yok mu, Çukur yeni bölüm neden yok, Çukur 14 Ekim bölümü yayınlanmayacak mı, Çukur niye yok, Çukur günü mü değişti... Show Tv'nin geçen sezonun bu yana reting rekorları kıran, oldukça büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizisi Çukur, Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi. 14 Ekim akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelmesi beklenen dizinin yeni bölümünün olmadığı yayın akışında görülüyor. Peki Çukur yeni bölüm neden yok? Çukur'un günü mü değişti? İzleyicileri ekran başına kilitleyen dizi Çukur yeni bölümü ne zaman? İşte dizi takipçilerinin merakla beklediği detaylar...

ÇUKUR YENİ BÖLÜM NEDEN YOK? ÇUKUR BU AKŞAM YOK MU? ÇUKUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?
Sevilen dizi Çukur'un yeni bölüm fragmanı bir süre önce yayınlanmıştı. Normalde her hafta Pazartesi akşamları ekranlara gelen dizi, Show TV'nin bu akşamki yayın akışında yer almıyor. Bunun sebebi ise 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Fransa-Türkiye Grup Eleme Maçı! Kritik karşılaşmadan dolayı, sevilen dizinin yeni bölümü ertelendi, yani bu akşam ÇUKUR yeni bölümü ekranlara gelmeyecek.

Çukur yeni bölüm bu akşam yok mu, 14 Ekim Çukur yeni bölüm ne zaman, neden yok?

ÇUKUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?
Çukur'un yeni bölümü 21 Ekim Pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...