Cimbom'dan Trabzonspor'a bir jest daha

Cimbom'dan Trabzonspor'a bir jest daha

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Taraftarlar, 2010-11 sezonu şampiyonluğuyla ilgili, 'İllaki kazanır doğruluk, sizindir hak ettiğiniz şampiyonluk' pankartıyla Trabzonspor'a destek verdi.

Geçen sezon oynanan G.Saray-Trabzonspor maçında, "2010-11 sezonu şampiyonu Trabzonspor" pankartı açan sarı-kırmızılı taraftarlar dün gece de 2010-11 sezonu şampiyonluğuyla ilgili, "İllaki kazanır doğruluk, sizindir hak ettiğiniz şampiyonluk" pankartıyla bordo-mavililerin şampiyonluk isteğine destek verdi. Bilindiği gibi PFDK bu pankart için G.Saray Kulübü'ne 20 bin tl ceza vermiş, Trabzonspor Yönetim Kurulu da TFF'ye yazılı başvuruda bulunarak cezanın kendilerinden tahsil edilmesini istemişti. Öte yandan taraftarlar takımlarının Şampiyonlar Ligi'nde elediği Juventus ile Avrupa Ligi'nde karşılaşacak olan Trabzonspor'a, "Sıra sende Trabzonspor, Juventus..." yazılı pankartla destek verdi. nbsp;

nbsp;Cimbom'dan Trabzonspor'a bir jest daha

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...