Cimbom son iki maç öncesi avantaj peşinde

Cimbom son iki maç öncesi avantaj peşinde

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi B Grubundaki 4. maçında bugün Kopenhag ile deplasmanda karşılaşacak. 21.45'teki karşılaşma canlı yayınla Star TV'de.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu dördüncü maçında bu akşam deplasmanda Danimarka'nın Kopenhag takımıyla karşılaşacak. nbsp;Maçı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek. Maçta Atkinson'un yardımcılıklarını Peter Kirkup ve Simon Long üstlenecek. Galatasaray sahaya, Eray, Eboue, Semih, Chedjou, Riera, Melo, Selçuk, Aydın, Bruma, Burak ve Drogba ilk 11'i ile çıkacak.

ERAY KALEDE
Galatasaray'da sakatlıkları bulunan kaleci Fernando Muslera ile Wesley Sneijder, kritik karşılaşmada forma giyemeyecek. Muslera'nın sakatlanmasIndan sonra tüm gözler kaleci Eray İşcan'a çevrildi. 1991 doğumlu genç eldiven, Kopenhag karşısında Galatasaray'ın kalesini koruyacak.

Grubundaki ilk maçında sahasında İspanya'nın Real Madrid takımına 6-1 yenilen ve ardından deplasmanda Juventus ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, üçüncü maçında İstanbul'da konuk ettiği Kopenhag'ı 3-1'lik skorla geçti. Sarı-kırmızılı takım, Danimarka ekibiyle bu akşam oynayacağı karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak, grupta son iki maç öncesi avantaj kazanmayı hedefliyor.

Galatasaray, grupta üç maçını da kazanarak 9 puan toplayan Real Madrid'in ardından 4 puanla ikinci sırada yer alırken, üç maçta bir beraberlik ve iki yenilgisi bulunan Kopenhag ise 1 puanla son sırada bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...